Megverte barátját, mert nem szexelt vele az éttermi vécében

A falhoz verte a fejét a férfi mosdóban, miután visszautasította közeledését.

Családon belüli erőszak vádjával indítottak eljárást egy chicagói nő ellen, aki azért verte meg barátját, mert a férfi nem volt hajlandó szexelni vele ? írta a Chicago Tribune. A visszautasításnak lehetett valami köze a helyszínválasztáshoz. A 26 éves Stephanie Miller ugyanis egy étterem férfi mosdójában akart rámászni párjára.

Stephanie-Miller(650x433)

A meg nem nevezett férfi a rendőröknek elmondta: vacsorázni vitte Millert, miután egy kocsmában ittak, és ahol a nő már akkor ?kiszámíthatatlanul? viselkedett. Amikor pedig az étteremben el ment pisilni, a nő követte és miközben a piszoárnál állt, elkezdte lecibálni róla a ruhát, és kérte, hogy szeretkezzenek. Amikor pedig nemet mondott, rátámadt, és a fejét beleverte a vécé falába.

A hírből az nem derült ki, hogy a rendőrséget ki hívta ki az étterembe, ahol kikérdezték Millert az esettel kapcsolatban, ami alatt a nőnek sikerült egy másik bűncselekménnyel kapcsolatban is lebuktatnia saját magát. Kihallgatása alatt ugyanis a táskájában turkált, és közben kicsapott az asztalara egy üvegnyi vényre kapható gyógyszert, amin egy másik nő neve állt. Így gyógyszerrel való visszaélés vádjával is eljárást indítottak ellene, és letartóztatták.

Hozzászólások:

3 thoughts on “Megverte barátját, mert nem szexelt vele az éttermi vécében”

Comments are closed.