Ez a 4 extra mázlista csillagjegy a szerencse fia lesz a jövő héten

A szerencse létezésében nem minden ember hisz, mert sokan úgy gondolják, hogy az életben egyáltalán nincsenek véletlenek. Szerencse alatt azonban azt értjük, hogy olyan események történnek az életünkben, amelynek az okait nem feltétlenül értjük meg, és abban biztosan vagyunk, hogy ilyen veled is történt már életed során, sőt nem is egyszer.

 

A Szűz csillagjegy szerencséjét korántsem a véletlennek köszönheti, inkább arról van szó, hogy a világot most olyan folyamatok és energiák mozgatják, amelyek segítségével a szűz tudatossága, intelligenciája, illetve alapossága alaposan felértékelődik. Elsősorban pénzügyi területen kezdődik a szerencsesorozatod, amely azonban továbbgyűrűzik az életed más területeire is!

 

Az Oroszlán: az oroszlán nem lenne oroszlán, hogyha nem mosolyogna rá a szerencse időről időre! A jó hír: A jövő héten is egy ilyen időszak következik. Az oroszlánnal nincs igazán nehéz dolga Fortunának, mivel az oroszlánok az jelentős önbizalommal rendelkeznek, nem félnek belevágni új dolgokba, és az emberek többsége tiszteli, szereti őket. Éppen ezért az oroszlán életében igen szerencsés időszak köszönt be a jövő héten , mely nemcsak a karrieredben hoz jelentős pozitív fordulatot, de ha a magánéleted most nem felhőtlen, úgy utóbbi területen is jelentős javulásra lehet számítani.

 

A Bika: igen szoros kapcsolatot ápol az ősi “Föld” jellegű energiákkal, amelynek köszönhetően jövő héten váratlanul rámosolyog a szerencse. Nem biztos, hogy pozitívan kezdődött ez az év számodra, de a jövő hét végére jelentős fordulatot vehet az életed, ami valljuk be, nem hangzik rosszul.

 

A Mérleg: egyes csillagjegyek tudatosabbak a többinél, és ez most egy olyan időszak, amikor ez a tulajdonság sokkal inkább kifizetődik, mint korábban bármikor! Ráadásul ne becsüljük le annak a harmóniának és nyugalomnak a másokra tett hatását sem, amely a mérleg személyiségéből árad. Ez pedig egy olyan korban, amikor egyre kevesebb emberi és pozitív hatás ér minket, páratlan sikereket eredményezhet a karrieredben, vagy akár saját vállalkozás indítása terén is! A jövő hét igazi ugródeszka lesz a Mérleg számára, amely egy hosszú sikersorozat kezdete!

Hozzászólások: