Kérdés: megcsalásnak számít a flörtölés?

A megcsalás nem mindenkinek jelenti ugyanazt: van, aki számára egy csók, másoknak a konkrét összebújás, de olyan is akad, aki szerint már a flört is annak számít! Szerinted?

2648696740-300x163

Képzeld el a helyzetet: váratlanul kiszúrod a pasidat, amint egy kávézóban egy lánnyal nevetgél. Biztosan féltékeny leszel, de aztán belegondolsz, hogy ez csak egy kis beszélgetés, és hát azt mindenkinek szabad? A kérdés az, hogy a flörtölés mikor számít megcsalásnak, és az-e egyáltalán?

Természetesen flört és flört között is van különbség. Ha kiegyensúlyozott kapcsolatban élsz, akkor kifejezetten egészséges lehet, hogy olykor flörtbe bonyolódsz ismeretlen srácokkal (lehetőleg olyanokkal, akikkel nem találkozol többször), és akkor sem kell félned, ha a fiúd teszi ugyanezt. Szimpla önbizalom-tuningnak is felfoghatod, ami határozottan jót tesz a párkapcsolatodnak. Akkor lehet probléma, ha a flört mindig ugyanarra a személyre irányul, hiszen akkor már romantikus érzelmek okozhatják a dolgot. Ha úgy érzed, hogy a szerelmed túl messzire ment, mindenképpen mondd el neki, hogy bánt, de ne hisztérikus módon, hanem nyugodtan.

Arról pedig sose feledkezz meg, hogy ott a pasid, akivel bármikor flörtölhetsz!

Hozzászólások: