EGYETLEN FACEBOOK-POSZT TÖNKRETETTE AZ EGÉSZ CSALÁD ÉLETÉT!

Mit teszel, ha életed legboldogabb napjából igazi rémálom válik, egyik pillanatról a másikra?

Mark Higgins és felesége Becky Szenk átélték ezt a pillanatot. A fiatal pár sok évnyi kemény munka után végre összespórolt annyi pénzt, hogy saját vállalkozásba kezdjenek. Egy pubot akartak nyitni. Nemrég született meg első gyermekük is, így minden okuk megvolt a felhőtlen boldogságra.

Amikor Mark és Becky úgy döntöttek, hogy beköltöznek végre a pub fölö9tti lakásukba, összecsomagolták minden holmijukat, és úgy döntöttek, keresnek egy profi költöztetőt, aki gyorsan megoldja a szállítást.

A Facebook-on osztották meg a hirdetést, melyben arra kérték ismerőseiket, ajánljanak nekik jó és megbízható céget. Egy Lee Green nevű férfi jelentkezett a hirdetésre. A pár a Facebook-on ellenőrizte Green cégét, és úgy találták, hogy bár kissé szegényes az oldala, de megbízhatónak ítélték meg az alapján, amit láttak.

Elérkezett a költözés napja. A szállítók valóban seperc alatt összekapták és teherautóra rakták Mark és felesége minden holmiját. Majd elrobogtak.

Mark és Becky is elindult a pub felé. Aztán amikor odaértek, látták, hogy a teherautó nincs sehol. Egy ideig nem aggódtak, ám amikor órák múlva sem érkeztek meg a költöztetők, kétségbeesetten próbálták elérni őket. Kiderül: Lee Green és állítólagos cége egyáltalán nem létezik. Sehol sem volt bejegyezve vállalkozásuk, elérni pedig sehogy nem lehetett őket.

A pár ekkor értette meg: szörnyű átverés áldozatai lettek, és mindenük, egész életük munkája odaveszett. Mark és Becky azért tette közzé történetét, hogy mások okuljanak belőle: nagyon kell vigyázni a csalókkal, és minden hirdetést alaposan kell ellenőrizni, mert sosem tudhatjuk, hogy igazi emberek állnak-e mögöttük, vagy csak át akarnak verni minket.

Hozzászólások: