Az exem büdös disznónak szólított mindig, nem tűrtem tovább úgyhogy….

Tudjátok, vannak azok a sztorik, amikor a bunkó férfiak lekövérezik a barátnőjüket, és kvázi felszólítják őket, hogy fogyjanak le. Nos, a 28 éves Christine Carter történetéből sem hiányzik az ütnivaló hím, de maga a sztori a fentieknek pont az ellenkezője.

A 28 éves lány mindig is túlsúlyos volt, és bár a barátja nem akarta, hogy diétázni kezdjen, ő mégis belevágott a dologba. Hiába lett azonban egyre vékonyabb és csinosabb, a férfi nem örült a sikereinek, csak többet féltékenykedett.

„Folyton megszabta, hogy mit vegyek fel, és szentül meg volt róla győződve, hogy amíg kövér maradok, addig nem hagyom el. Azt sem szerette, ha elmentem szórakozni a barátaimmal, sokszor csak vízilónak nevezett” – nyilatkozta a DailyMailnek, majd hozzátette: amíg volt rajta felesleg, úgy gondolta, nem érdemel jobb társat.

SZAKÍTOTT, HOGY NYUGODTAN DIÉTÁZHASSON

Szerencsére Christine gondolkodásmódja azonmód megváltozott, ahogy belevágott a fogyókúrába. Rájött, hogy boldogtalan, és hogy nem akar többé ilyen párkapcsolatban élni. Elhagyta manipulatív kedvesét, akiről a diéta kezdeti időszakában nyilvánvalóvá vált, hogy támogatás helyett csak gátolja célja elérésében.

A TELJES ÉLETMÓDVÁLTÁS MEGHOZTA AZ EREDMÉNYÉT

A fogyókúra kezdetén Christine súlya 124 kg volt. Először gyomorballon műtétet csináltatott, aminek segítségével 22 kg-ot dobott le, majd az életmódváltás segítségével további 45 kg olvadt le róla – ez összesen 67 kg.

Letette a cigarettát, felhagyott a szénhidráttal, illetve a cukorral dúsított élelmiszerek fogyasztásával, a fittségéről pedig személyi edző gondoskodott.

A drasztikus fogyás azonban a bőrén is nyomot hagyott, így plasztikai műtétek segítségével szabadult meg a fölösleges, lógó mennyiségtől.

NEM A FOGYÁS A LEGNAGYOBB DOLOG

A történetében egyébként nem a fogyás a legfontosabb, hanem az, hogy volt benne elég erő ahhoz, hogy szakítson a párjával. Nem hagyta, hogy visszahúzza, hogy eltántorítsa a céljaitól, hogy tönkretegye őt a negativitásával. Ha ezt nem lépi meg, még mindig boldogtalanul tengetné mindennapjait.

„Légy bátor! Ha csak egy fogadalmat is teszel ebben az évben, állj ki mellette maximálisan. Ahelyett, hogy csak az egyik lábujjaddal tesztelnéd a víz hőmérsékletét, gázolj bele teljes testtel, fesztelenül, felszabadultan. Képzeld el azt az embert, akivé válni akarsz és az életet, amit ki akarsz alakítani magadnak, és kövess el mindent, hogy elérd. Higgy magadban. Higgy a szépségedben. Bármit csinálsz, csináld szenvedéllyel!” – írta egyik képe mellé.

Hozzászólások: