Senkinek nem kívánjuk, hogy ilyenben legyen része avagy a világot bejárt esküvői fotó könnyfakasztó története

Az egész internetet meghatotta egy Michigan-i fotós képe, aki a bánat és öröm közötti kettősséget elevenítette meg kamerájával, amikor lencsevégre kapott egy menyasszonyt apja sírjánál.

?Egy kicsit sokkoló volt.? ? nyilatkozta Kari Wieringa, akit igencsak meglepett fotója népszerűsége. ?Az online találatok száma észbontó. Nem is gondoltam volna, hogy ez lehetséges.? ? tette hozzá.

Wieringa június elején tette közzé fotóját cége Facebook oldalára, azóta 700.000 lájkot és 35.000 megosztást kapott a fotó, valamint több száz ezer hozzászólást.

1000_mennyasszony-sirnal_20150213_081055

A fotón egy menyasszony, Paige Eding látható, amint fejét apja sírkövére támasztja, kezében pedig menyasszonyi csokra.

?Szükségem volt egy percre vele még az esküvő előtt, hogy vele lehessek és ő is velem lehessen ezen a különleges napon.? ? nyilatkozta a 23 éves Eding.

Noha családja és vőlegényének családja is elkísérte a temetőbe, mindenki visszavonult, hogy a lány egyedül lehessen apja sírjánál. Paige Edingnem tudta, hogy a fotós lefényképezte a megható pillanatot.

?Nagyon örültem, hogy megörökítette a pillanatot.? ? nyilatkozta Eding. ?Amikor megláttam a fotót, arra gondoltam, hogy mennyire szerencsés vagyok, mert így sosem fogom elfelejteni a pillanatot és mindig velem lesz.? ? tette hozzá a nő, akinek édesapja 2011 decemberében hunyt el, 45 évesen. Távollétében a menyasszony nagyapja vezette oltárhoz.

?Annak ellenére, hogy ez egy szomorú pillanat volt, örömteli is. Úgy hiszem, hogy mindvégig mellettem volt azon a napon.? ? nyilatkozta a nő.

A 28 éves Kari Wieringa, aki négy évvel ezelőtt kezdte vállalkozását, azután töltötte fel az esküvői fotót cége Facebook oldalára, hogy engedélyt kért a menyasszonytól.

Wieringa a következőket írta a kép alá: ?Engem ért a megtiszteltetés, hogy fotókat készítsek erről a csodálatos esküvőről. Még mielőtt elkezdtük volna a fotózást, a menyasszony a temetőbe ment, hogy meglátogassa nemrég elhunyt édesapját. Nem vagyok egy síros ember, de amikor a térdeire ereszkedett a könnyek elöntötték a szemem.?

A fotós, akinek édesanyja 7 éves korában hunyt el, megértette a menyasszony óhaját. A közösségi oldalakon kapott hideget és meleget is a fotó egyaránt, egyesek csodálatukat fejezték ki, másokat feldühített a fotó. Sokan hasonló esetekről számoltak be, megint mások azt fájlalták, hogy nem tették meg a menyasszony lépését esküvőjük napján.

Ti találkoztatok már hasonló történettel? Esetleg láttatok ilyen szívszorító esküvői fotót?

Hozzászólások:

5 thoughts on “Senkinek nem kívánjuk, hogy ilyenben legyen része avagy a világot bejárt esküvői fotó könnyfakasztó története”

Comments are closed.