Amilyen az ékszer olyan a kapcsolat is

Manapság a férfiak körébe is elterjedt az ékszerviselés, nem mindig volt ez így. Most elhoztunk nektek néhány tipikus ékszerviselő jellemvonásait nagy vonalakban. Meg tudhatod mire is lehet számítani az ékszerek alapján.

A dögcédula viselői. Manapság sok férfi hordja ezt az ékszert leginkább divatból. Ezt azért teszik, hogy ily módon kívánatossá tegye a megjelenését. Akinek a nyakába dögcédula lötyög, valószínűleg a vagányabb férfiak körébe tartozik. A párkapcsolatban viszont nem biztos, hogy a legjobb választás, ugyanis párját lehet, hogy imádja, de szüksége lehet a kalandokra, a szabadságra, és a női trófeákra is. Tehát ha kedvese nem jár mindig a kedvébe, akkor bizony jöhetnek félrelépések, vagy flörtölések is.

hirmagazin_2015-09-28_070316


A karórát viselők tábora megoszlik
. Ha a férfi egyetlen ékszere a karórája, és az nem bőrszíjas, hanem valamilyen ékszerszíjas feltűnőbb darab a férfi azt akarja sugallni, hogy fontos és befolyásos ember. Neki nagyon fontos a pontos megjelenés, az idő és valószínűleg a tehetősebbek közé tartozik. A párkapcsolatában az lehet a hátulütő, hogy túl sok időt szán a munkára és keveset a párjára. Mivel egy komoly ember visel ilyen ékszert nem valószínű, hogy ez be fog következni, de benne van a pakliban.

Vannak, akik a vastag láncokat, a nehéz ékszereket szeretik. Az alvilági jellegű, nehéz, vaskos, vastag arany és ezüst ékszerek két dolgot hivatottak mutatni. Az egyik, hogy viselőjüknek sok pénze van, és bármit megtehet. Másfelől a domináns, nagy ékszerekkel azt is szemléltetni próbálhatja, hogy ő a kakas az udvarban, vagyis ez egyfajta erőfitogtatás is lehet, vagy éppen kompenzáció, ha amúgy az illető nem egy alfa típus. Mivel ezeket a külvilág felé igyekszik tolmácsolni, kapcsolatában is fontos lehet a külvilág véleménye. Hajlamos lehet külsőre választani a párját.

Amennyiben kiszemeltünk fülbevalót visel, akkor a párkapcsolatban nehezen kötheti le magát. Valószínűleg megragadt a fiatalkori vagánykodós énje, nem biztos h teljesen felnőtt. Ezek azokra vonatkoztak, akik karika fülbevalót hordanak.  Ha a fülbevaló egy kis strasszos pötty, a férfiban enyhe narcisztikus hajlam lehet. Kicsit sokat foglalkozhat önmagával, külsejével. Folyamatos elismerésre, sikerre vágyhat, ezért előfordulhat, hogy nem túl hűséges.

A nyakláncot viselők többsége, általában egészségesen hiú, nem akar több percet arra szánni az életéből, h ékszereivel bíbelődjön, ezért valószínű, hogy állandóan hordja azt. Mindez praktikus gondolkodásra, egyszerűségre való törekvésre utal. Párként a nyakláncot viselő férfi néha nehezen értheti meg, kedvese mit is vár tőle, vagy mi a problémája. Ez okozhat vitákat, de az igyekezet mindenképpen benne lehet.

hirmagazin_2015-09-28_070351

Ha a férfi kezén van az ékszer pontosabban egy divatos gyűrű. Az ékszer a férfi kezére irányítja a figyelmet.  A férfi valószínűleg érzelmes, érzékeny típus lehet, talán kissé művészlélek. A szerelemben az elsöprő szenvedélyt keresheti. Állandóan éreznie kell, hogy a tűz lobog. A parázzsal nem elégszik meg, így ő maga is dolgozhat azon, hogy kapcsolata izgalmas és romantikus legyen, de párjától is reméli a hasonló hozzáállást. Máskülönben érdeklődése alábbhagyhat.

Lássuk, akik nem viselnek ékszert azok  egyfelől egyszerű ember lehet, aki nem igényli a csillogó kiegészítőket, másfelől akár zavarhatja is a kis apróságok jelenléte, a mindennapos bíbelődés felvételükkel és levetésükkel pedig terhére lehet. Kapcsolatában is az egyszerűségre törekedhet. Nehezen viselheti, ha túl sok mindenre kell odafigyelnie. Hihet abban, hogy egy kapcsolat képes a maga egyszerű tisztaságában működni, tehát hihet az igaziban.

Hozzászólások:

One thought on “Amilyen az ékszer olyan a kapcsolat is”

Comments are closed.