Így tudd meg, hogy a megfelelő partner van-e melletted

Bár egyértelmű, minden helyzetben alkalmazható recepttel nem szolgálhatunk, de adunk néhány tippet, hogy mit keress jelenlegi (vagy jövendő) kedvesedben, ha bizonytalan vagy, illik-e hozzád. Apróságok csupán, mégis nagyon sok mindent elárulhatnak: cikkünkből kiderül, hogyan viselkedik egy jó partner!

couple-in-love-pawel-bebenca-photography-2015

1. Nem emlegeti a múlt hibáit

Senki sem tökéletes, így bárki belefuthat rosszabbnál rosszabb döntésekbe ? te is. Egy jó partner azonban nem hánytorgatja fel, milyen baklövéseket követtél el napokkal, hetekkel, hónapokkal ezelőtt. Ha kell, megbocsát, ha kell, megbeszélitek, de utána túl is léptek rajta.

2. Nem hasonlítgat

Ha valóban a megfelelő társ van melletted, akkor eszébe sem jut összehasonlítani téged az előző kedveseivel vagy akárki mással. Tudja, hogy te egy külön egyéniség vagy, és hibáiddal, erényeiddel együtt elfogad és szeret téged.

3. A filozófiája: adni és kapni

Egy jó partner tudja, hogy a sikeres kapcsolat két emberen múlik. Ha csak az egyik tesz hozzá a közös mindennapokhoz, a másik pedig a láblógatás mellett teszi le a voksát, akkor az egyensúly felborul, és előbb-utóbb a szerelem is elmúlik.

4. Optimista

Nincs annál rosszabb, mint egy olyan társ, aki a nehéz helyzetekben nem csinál mást, csak még jobban lehúzza az embert. Egy jó partner nem siránkozik, nem sajnálkozik, hanem pozitívan, bizakodóan áll a helyzethez, mert tisztában van vele, hogy ezzel segít a legtöbbet.

5. Nem próbál meg manipulálni

Tisztában van vele, hogy nem szabad senkit titokban, a háttérből irányítani, mert visszájára sülhet el a dolog, és bizalmatlanságot, csalódottságot szülhet. Az egyenesség a legtisztább módszer.

6. Nem hagy ki a döntésekből

Egyenrangú társnak tekint téged, és minden fontos döntés előtt kikéri a véleményedet. Ezzel jelzi, hogy számít rád, és ad arra, amit mondasz.

7. Felelősségteljesen viselkedik

Sok erő kell ahhoz, hogy vállaljuk a felelősséget mindenért, amit tettünk, de egy értékes partner számára ennél nincs is egyértelműbb dolog. Soha nem fél kiállni magáért, az igazáért, érted, és mindig tudja, mi a kötelessége, és igyekszik eleget is tenni neki.

8. Jó barát

Ha a hozzád illő társ van melletted, akkor érzed, hogy nem csak szexuális téren passzoltok egymáshoz, de ugyanolyan jól el tudsz vele beszélgetni, nevetgélni, szórakozni, mint a legközelebbi barátaiddal.

Hozzászólások:

2 thoughts on “Így tudd meg, hogy a megfelelő partner van-e melletted”

Comments are closed.