A feleség megunta, hogy az anyós beleszól az életükbe, ezért írt egy levelet neki

Ma egy olyan nő történetét hoztuk el nektek aki megunta, hogy az anyósa beleszól az életükbe és a következő levelet írta neki:

Drága Anyósom

A következő dolgokat szeretném elmondani neked, légy szíves ne akard mindig megnevelni a gyerekeinket, mert a fiad nevelését is lehetett volna jobban csinálni. 10 év házasság után még mindig szedegetem a szétszórt zoknijait a lakásban.

Nehezen változik meg egy férfi főleg akkor, ha te mint anya úgy tanítottad, hogy semmit nem kell csinálnia. Ne ijessz meg többet a váratlan látogatásaiddal, mert legközelebb nem nyitom ki az ajtót neked. Tudom, hogy kíváncsi vagy arra mit csinálok egész nap, de ne foglalkozz vele. Ne próbáld még egyszer manipulálni a férjemet mert nincs semmi esélyed, ha nem tudnád, akkor én elmondom neked azt, hogy a nős férfiak nem hallgatnak az édesanyjukra! Ne etesd a gyermekeimet állandóan!

Ha nincs mit csinálj és unatkozol, akkor foglalkozz a saját dolgaiddal. Ne vásárolj ruhákat az unokáidnak, mert nem egyforma az ízlésetek, inkább add nekem a ruhára szánt pénzt, majd én megveszem nekik vagy menjünk el együtt vásárolni.

Ne vegyél az unokáknak édességet, nyalókát, üdítőt, mert le akarunk mondani a cukorról.
Amikor legközelebb sétálni mész az unokáiddal, kérlek ne öltöztesd fel őket vastagon és ne adj rájuk sapkát, mert egészséges embereket akarok nevelni belőlük, nem olyat akit, ha megfúj a szél már rögtön beteg.

Ne kérd arra a gyerekemet, hogy verset szavaljon a barátnőidnek, az én gyerekem nem a család bohóca! Ne próbáld átrendezni a lakásunkat olyanra mint a tied, mert nem egyforma az ízkésünk. Ne minket hibáztass azért mert te boldogtalan vagy, a te boldogságod nem a mi felelősségünk! Tudod jól, hogy szeretünk, de nem könnyű elviselni, hogy folyton átléped a határokat. Ha folyamatosan vitát akarsz kiváltani közöttünk, akkor nem csak én szenvedek, hanem a fiad is és az unokáid is.

Hozzászólások: