7 mondat, ami után többé nem fog zavarni, hogy kicsi a melled

A kis mell nem ritka adottság, mégis sokan elégedetlenek vele, és a lányok általában nagyobb ügyet csinálnak ebből, mint a fiúk.

kismellu_no

A lényeg az önbizalom

-Megtanultam elfogadni a vékony, lapos alakomat. Még mindig bizonytalannak érzem magam néha miatta, de hidd el nekem, még ha a tested nem is úgy fejlődik, ahogyan te szeretnéd, akkor is gyönyörű vagy. Ami széppé tesz, az az önbizalom, ami belülről jön.?

-Légy magabiztos a kis melleid miatt! Csak gondolj bele, mindig nagyon cuki melltartókat kaphatsz magadra, mert kisebb méretekben általában több stílus közül válogathatsz.?

A pasizás

-Ha aggódsz, hogy egy fiúnak sem fogsz tetszeni, csak mert kicsi a melled, hagyd ezt abba! Ha egy srácot jobban érdekelnek a melleid, mint te magad, nem érdemel meg téged. Ha amiatt aggódsz, hogy a barátaid mit gondolnak, vagy idegenek mit gondolnak, erre is ugyanaz érvényes.?

-15 éves vagyok, és A kosaras melltartót hordok. Régebben szégyelltem magam emiatt, de rájöttem, hogy a kis mellnek sok előnye van! Ha emiatt problémáid vannak a pasizással, akkor rossz helyen keresgélsz. Ha egy srác nem fogad el, ne vesztegesd rá az időd. A lényeg, hogy mindenki tökéletes a maga módján.

Hátrányok és előnyök

-Az, hogy kis mellem van ? épphogy A kosár -, rendkívül paranoiássá tesz, amikor bikinifelsőt viselek. Amikor úszom, úgy érzem, a víz jobban kitölti, mint a mellkasom. Nem beszélve arról, hogy a legtöbb bikinifelső nem illeszkedik megfelelően rajtam. De nagyon kényelmes, hogy nem kell mindig melltartót hordanom. Ilyenkor nem bánom, hogy nincs mellem.?

-A kis mellek csak akkor határoznak meg téged, ha hagyod. Hozd ki a legtöbbet abból, amid van, és csak érezd jól magad a bőrödben!?

Hozzászólások:

3 thoughts on “7 mondat, ami után többé nem fog zavarni, hogy kicsi a melled”

Comments are closed.