A 7 éves kisfiú elajándékozta haját a rákos betegeknek, de olyan dolog történt vele, amire senki nem számított!

Vinny 2 évig növesztette a haját, hogy parókát csináltathasson belőle a rákos betegeknek…

A kisfiú még csak 5 éves volt, amikor szokatlan döntést hozott: megnöveszti szőkés haját és egy rákbeteg, a kemoterápiától kopasz kislánynak ajándékozta.

Két évig növesztette a haját, és bár gyakran bosszantotta, hogy lánynak nézték miatta, bevállalta nemes célja érdekében. Aztán a kaliforniai Vinny fodrász édesanyja levágta a hosszú haját, parókát készített belőle és elküldte a rákos gyermekeknek.

14686824276025_69143897_db

Az egyetlen dolog, ami csökkenti az örömöt, az a történet szívszorító folytatása… A kisfiú jobb szeme egyik napról a másikra beduzzadt, és nem akart elmúlni.
Vinny Szülei eleinte pollenallergiára gondoltak, de amikor a fiú térdfájdalomra kezdett panaszkodni, már sejtették, hogy nagyobb a baj. Aztán amikor a csípőjén is megjelent egy duzzanat, azonnal kórházba mentek. A CT sajnos kimutatta, hogy a csípőcsonton daganat növekszik, és a szeme közötti duzzanat is rosszindulatú.

Kiderült, hogy az a kisfiú, aki 2 évig másnak növesztett hajat, hogy segítsen, most maga került bajba. Ewing-szarkómája van, a rák egy ritka formája, mely a csontokat és a lágy szövegeket támadja meg.
Természetesen mindez sokkolta a szüleit, de ő maga mindig igyekszik erős maradni.

– Vinny egy örökoptimista – mondja a kisfiú édesapja – hisz abban, hogy meggyógyul, és utána megint ő segíthet másoknak.

Megkezdődött a kemoterápiás kezelése. Miközben édesanyja második gyermeküket várja, édesapja igyekszik a lehető legtöbb időt tölteni fiával.
A nagyszülők létrehoztak egy adománygyűjtő oldalt, hogy a kezelésekre szükséges összeget összegyűjthesse a családnak.

Remélhetőleg a bátor Vinny megnyeri a harcot a rák ellen!

 

Hozzászólások: