6 vitathatatlan bizonyíték, hogy az idősebb pasik a legjobb szeretők

Ha már betöltöttük 25-ik életévünket, egyre inkább rájövünk, hogy a 30-40 év közötti férfiak nem is „öregemberek”, sőt kimondottan vonzóak lehetnek számunkra. A saját korosztályunkban ugyanis ritkán fordulnak elő ilyen megbízható, erős és sármos férfiak. Mégis sokunkat megijeszt a gondolat, hogy középkorú partnert válasszunk.

A saját korosztályunk férfi tagjaival ugyanis sokkal több közös kapcsolódási pontunk van, úgy a kultúra, mint az életszemlélet tekintetében. Egy érett férfi oldalán, mindez hiányozhat, de kárpótolhat bennünket az így szerzett hasznos élettapasztalat.

Nézzük akkor melyek is egy érett férfival való kapcsolat előnyei!

1. Van önbizalma

Az érett férfi mindig önbizalommal teli és általában mindig jól érzi magát a bőrében, hiszen már túl van élete legtöbb kellemetlen eseményén. Tisztában van azzal, hogy mit tud biztosítani partnere számára, és nem erőlködik saját erején felül, hogy elkápráztassa őt.

Természetes viselkedése, nyugalma és megbízhatósága az ilyen férfi legnagyobb vonzereje.

2. Tapasztalattal rendelkezik!

Egy fiatal férfi energiával, bátorsággal és kíváncsisággal rendelkezik bármilyen hálószobai „forgatókönyv” megvalósításához. Ezzel szemben, az érett férfi tisztában van azzal, hogy mi működik és mi nem a hálószobában, és így garantálja partnere számára a gyönyört.

3. Fontos számára a romantika!

Tudja, hogy mennyire fontos egy kapcsolat során a fizikai közelség, és mindent meg is tesz ennek érdekében.

4. Nem érdeklik az összeesküvések, a piszkos játszmák!

Ha nem szeretne felelősséget vállalni valami iránt, akkor azt nyíltan közli veled, de azt is, ha bizonyos téren többet vár el tőled. Ez egy nő számára mindig biztonságérzetet ad.

5. Jól fogadja az esetleges kritikánkat!

Ez a fiatal férfiak esetében nem mondható el, hiszen férfiúi büszkeségük nagyon sérülékeny, ráadásul sokan még gyerekként viselkednek.

6. Mellette kényelmesen érezzük magunkat!

Egy olyan ember mellett, aki mindig biztonságot sugároz, aki nem akar másnak látszani, mint aki valójában, nőként, mindig biztonságba és nyugalomba érezhetjük magunkat.

Hozzászólások: