8 jel, hogy nem lesz második randi!

Bármennyire is szeretnénk, sajnos nem minden randi úgy sikerül, ahogy azt elterveztük. Az elbukott randevúkat érdemes tapasztalatként, sem mint kudarcként felfogni. Na de honnan tudhatjuk lesz-e folytatás? Íme 8 egyértelmű jel, hogy tuti nem lesz második találkozás.

randi_mydearvalentinecom

1. Már az első randin veszekedtek

Nem túl jó kezdet, ha már az első találkozás alkalmával összezördültök. Még ha apróságról is van szó, nem valószínű, hogy ezek után kedvetek lesz egymáshoz.

2. Nyíltan ócsárol valamit, amit te szeretsz

Még ha nem is tud róla, hogy megbánt, egy ilyet nehéz a szőnyeg alá seperni.

3. Mindketten teljesen mást vártok egy kapcsolattól

Ha szerencséd van, akkor ez még az első néhány randin kiderül. Jobb, ha mindketten őszinték vagytok ezzel kapcsolatban és nem vesztegetitek egymás idejét.

4. Megsértődik egy vicceden

Teljesen természetes, ha zavarodban elkezdesz viccelődni, a legtöbb pasi ezt jól kezeli és édesnek tartja. Ha a kiszemelted nem veszi a lapot, az bizony gáz.

5. Nincs meg a kémia

Hiába tűnt úgy elsőre, hogy titeket az ég is egymásnak teremtett, sajnos ez nem így működik. Ha már a kezdetekben nincs meg az a szikra, ami egymáshoz láncol majd titeket a későbbiekben, akkor az valószínűleg később sem fog kialakulni.

6. Túl kínos dolgok történtek ahhoz, hogy újra találkozzatok

Lehet, hogy a randevútok a balszerencse árnyéka sötétítette el, végig bénáztatok, vagy valami annyira ciki szituációba keveredtetek, hogy már akkor tudtátok: a történtek fényében ennek nem lesz folytatása.

7. ?Örülök, hogy megismerhettelek.?

Ha ezzel a mondattal búcsúztok, az elég hervasztó. Ezek a történetek általában nem végződnek happy-enddel.

8. Végig a telefonját nyomkodja

Ha már arra sem méltat, hogy a randi végéig kibírja, akkor nem sok jóra számíthatsz. Inkább keress tovább, ennél te jobbat érdemelsz!

Hozzászólások: