NEKED MELYIK RÉSZ A HOSSZABB A KISUJJADON? VIGYÁZZ, MERT MEG FOGSZ LEPŐDNI AZ EREDMÉNYEN!

Ujjaink különbözőek lehetnek, nem csak a hosszuk, de még az alakjuk is eltérő minden ujjunkon. Léteznek olyan elméletek, amelyek az ujjak és a személyiség közötti összefüggéseket vizsgálják.

A kisujjunk mérete és alakja is sok mindent elárul a személyiségünkről, de a kisujjat alkotó 3 rész nagysága az, ami meglepő dolgokat fed fel mindenkiről, még rólad is!

NÉZD MEG A BAL KEZED KISUJJÁN LÉVŐ 3 ELKÜLÖNÜLŐ RÉSZT ÉS OLVASD EL A HOZZÁ TARTOZÓ LEÍRÁST. RÁD IGAZAK EZEK AZ ÁLLÍTÁSOK?

1. SZAKASZ HOSSZABB

Ha a kisujjadon a képen látható 1. szakasz a hosszabb, akkor te egy nagyon vonzó személyiség vagy, aki csak úgy habzsolja a férfiakat és a nőket- attól függően, hogy milyen nemű vagy te. Nagyon jó nyelv érzéked van, szinte bármilyen nyelvet képes lennél nagyon rövid idő alatt elsajátítani, minden csupán csak annak a függvénye, hogy mennyire vagy rá hajlamos. Nagyon jók a megfigyelő képességeid, amelynek segítéségével távol tarthatod magadtól az energiavámpírokat és elsajátíthatod ezt az érzéket a karrieredre és a döntés hozatalaidra is.

2. SZAKASZ HOSSZABB

Gyakran tartoznak ebbe a csoportba olyan emberek, akik az egészségügyben dolgoznak. Nagylelkű és jószívű ember vagy, aki nem sajnálja a vagyonát másoktól, emiatt pedig nagyon sokan fenhetik a fogukat az anyagi életedre is. Nagyon sok irigy emberrel kell számolnod egész életeden keresztül, de egy idő után nagyon jól megtanulod kezelni ezt. Emiatt a kialakult bizonytalanság miatt nehezen tudsz párkapcsolatba kezdeni és csak sokadjára sikerül barátokra is szert tenned.

3. SZAKASZ HOSSZABB

mindig, minden helyzetben a becsületes utat választod, hiába megy mindenki más irányba, te akkor sem tudod becsapni a lelkiismereted. Nem szereted a hazugságot és a rossz indulatú embereket, ezért te magad is törekszel arra, hogy ne válj olyanná és mindig az igazat mondd. Ezek miatt a tulajdonságaid miatt szeretnek a barátaid és büszkék rád a családtagjaid!

Hozzászólások: