5 nyári ruha, ami idegesíti a férfiakat a nőkön

Minden évszaknak megvannak a maga jellemző ruhadarabjai, amit leginkább a hőmérséklet határoz meg. Télen értelemszerűen a kabátok, sálak és sapkák kerülnek előtérbe, míg nyáron jóval lengébb öltözék a jellemző. A kevesebb ruha azonban jóval nagyobb hibázási lehetőséget jelent, ami az ízléses öltözködést illeti. A nyári ruhák között is megvannak azok a női darabok, amik kifejezetten idegesítik a férfiakat, mégis sajnos igen jellemző a viselésük. De mik is azok pontosan, amit el kellene kerülni, ha tetszeni akarunk?

how_to_wear_neon_clothing

1. Leggings. Sokszor, sok különböző formában került már elő ez a kérdés, de úgy tűnik, nem lehet eléggé hangsúlyozni: a leggings nem nadrág. Rövid felsővel egyszerűen borzalmas, hátul átlátszik a bugyi, elöl a “tevepata”. Arról nem is beszélve, hogy minden apró hibát mutat, ezért csak olyanoknak áll igazán jól, akiknek szinte tökéletes az alakjuk. Nem maga a leggings a probléma, hanem az, hogy sokan nem tudják viselni, illetve olyanok hordják, akiknek előnytelen.

2. Magassarkú papucs. A magassarkú szandál vagy cipő teljesen rendben van, nőies. De a papucs más téma. Nem tartja a lábat, ezért a legtöbb nő csak csetlik-botlik benne, ami inkább nevetséges és szánalmas, mit kihívó. Vagy legyen a papucs lapos, vagy szavazzunk inkább a szandálra, ha magas sarkakat akarunk

3. Zsákruha. Egy teljesen érthetetlen, ám évek óta jelen lévő hóbort. Ez senkinek nem áll jól: a jó alakú, vékony nőknek teljesen eltakarja a testét, és formátlannak tűnnek, a kissé molettebb nőket pedig hatalmasnak mutatja, hiába lennének egyébként csinosak. A test vonalát követő fazonok minden alkaton sokkal jobban mutatnak.

4. Neonszínű holmik. Az utóbbi pár évben jöttek divatba a legtöbb férfi szerint rettenetes, neonszínű holmik. A férfiak többsége ezt egyáltalán nem tartja dögösnekinkább közönségesnek. Ha mégis ragaszkodunk ehhez, legalább ne tetőtől talpig neonszínbe öltözzünk, bőven elég egy ilyen darab.

5. Csőtop és melltartópánt. Nincs baj nyáron a csőtoppal, de az alóla kilógó melltartópánt nagyon lelombozó. Ha már pánt nélküli felső, maradjon is az, és nem, a szilikonpánt sem igényesebb. Vannak pánt nélküli melltartók, használjunk olyat!

Hozzászólások:

8 thoughts on “5 nyári ruha, ami idegesíti a férfiakat a nőkön”

Comments are closed.