CSÚNYA BALESET: FELESÉGE IKERTESTVÉRÉT FEKTETTE MEG

A férj feleségével és annak ikertestvérével csapott egy görbe estét Las Vegasban, amikor megtörtént az incidens.

Furcsa esetről számolt be egy felhasználó a Reddit nevű közösségi oldalon. A Not Thesis nevű úriember ugyanis azt állítja, nemrégiben megejtett Las Vegas-i kirándulása alatt egy átmulatott éjszaka után véletlenül felesége ikertestvérével bújt ágyba.

Az úriembernek először fel sem tűnt a tévedés, aztán amikor megfogta a nő melleit, akkor esett le neki, hogy nem neje, hanem annak szilikonkeblekkel rendelkező ikerpárja van a hitvesi ágyban.

twin_girls_hmmm_640_13

? Bár ikertestvérek, és szinte ugyanúgy néznek ki, egyáltalán nem vonzódok Jody-hoz. Jody inkább egy bulizós lány, aki önző és mesterkélt, míg a feleségem egy édes, kedves, önzetlen teremtés, akin minden természetes. Az este úgy alakult, hogy hajnal kettő környékén kászálódtunk vissza a szobánkba, eléggé benyomva. Aztán a következő képem az, hogy arccal előre, pucéran fekszem az ágyban, mellettem egy szintén pucér nővel. Mivel azt hittem a nejem az, megölelgettem és megfogtam a melleit. Ekkor jött a felismerés, hogy nem olyanok azok a cicik, mint amilyenekhez szoktam, és akkor leesett: megd*gtam a feleségem testvérét. ? írja Not Thesis őszinte beszámolójában.

Néhány perc múlva aztán jött az újabb hidegzuhany, amikor is a lámpák felkapcsolódtak és a szoba közepén állt a férfi felesége. Ezután már csak annyi derült ki, hogy a nagy kiabálások közepette senki nem emlékszik arra, mi történt az éjszaka. A történet vége nem heppiend, ugyanis a feleség azóta már állítólag a válókeresetet is beadta és el is költözött közös otthonukból.

Egy felhasználó érdekes kérdéseket tett fel a weboldalon, amiket most változtatás nélkül közlünk.

? Miért feküdt egyáltalán a feleség ikertestvére a férjjel egy ágyban? És hol volt a feleség, amíg együtt voltak ?

Hozzászólások:

17 thoughts on “CSÚNYA BALESET: FELESÉGE IKERTESTVÉRÉT FEKTETTE MEG”

Comments are closed.