ÍGY FESD BE A HAJAD HÁZI SZEREKKEL, VEGYSZEREK HASZNÁLATA NÉLKÜL!

Sok nő festi a haját különleges színűre. Ahhoz, hogy félelem nélkül változtass hajszínt, javasoljuk a természetes festékeket. A gyógynövények, zöldségek festékanyaga nagyon erős tud lenni, és nem károsítja sem a hajat, sem az egészséget, mint a vegyszerek.

Zöld dió: barna haj

Először hámozz meg 15-20 diót. A zöld héjat vágd darabokra és daráld le. Adj hozzá forró vizet. Keverd össze míg a keverék homogén nem lesz. Ez a keverék lesz a festék. Vidd fel a hajra ecsettel, maradjon rajta körülbelül 15-20 percig, majd mosd meg a hajad. A végén öblítsd le a hajat ecettel, ez rögzíti a színt.

Hagyma héja és tölgyfakéreg: világos barna haj

Mindössze annyit kell tenned, hogy fél csésze hagyma héjat és egy tölgyfakéreg darabot összekeversz. Öntsd le 1 liter forralt vízzel. Együtt főzzük őket körülbelül 1 órán át. Hagyjuk kihűlni. Nedves hajra vidd fel ezt a keveréket, és hagyd rajta kb 45 percig. Mosd meg a hajad. A végén öblítsd le a hajat ecettel, ez rögzíti a színt.

how-to-color-your-hair-naturally-without-chemical-is-that-possible-768x446

Kamilla : arany szőke haj

Fél liter forró vizet, adj 100 gramm szárított kamillavirághoz. Szűrd le. Tedd a hajadra, és tegyél rá zuhanyozó sapkát 20 percig. Aztán mosd meg, ezután jön az öblítés ecettel.

Cékla: vörös haj

Vegyünk egy közepes méretű céklát.  Vágjuk darabokra, és forraljuk fel.Amikor kész, hagyjuk kihűlni. Turmixoljuk össze. Ez a keverék lesz a festék. Tedd a hajadra, és várj körülbelül 15-20 percet. Öblítsd le a hajat, jöhet az ecet, és szárítsd meg.

Hozzászólások: