5 jel, hogy ideje véget vetni egy párkapcsolatnak

Egy párkapcsolat kialakulása, jó irányba haladása sok mindentől függ. De mikor úgy érezzük, hogy most már minden remek és jó, szeretjük a párunkat, nem árt vigyázni ezzel, hiszen egy párkapcsolat jó működéséért dolgozni kell, mindkét félnek.

Természetesen mindenkinek vannak kérdőjelei egy párkapcsolatban, és ha véletlenül felcsillan a vészfény nem mindig könnyű dönteni. Egy dolgot azért megtehettek, utána olvastok a dolgoknak, megbeszélitek a helyzeteket a barátokkal.

Ha mégis vannak megoldhatatlan helyzetek, íme 5 jel, ami arra figyelmeztet, hogy jobb, ha szakítunk.

1. Ha nincs meg a kölcsönös vonzódás

Nem szabad erőltetni, ha nem érzel igazi vonzódást a párod iránt, akkor lépni kell tovább, bármilyen fájdalmas is. Ez a másikkal szemben is tiszteletlenség, átverés, de leginkább magaddal szemben nagy szemétség.

2. Ha goromba, vagy bunkó másokkal szemben

Nagy veszélyforrás lehet a kapcsolatra nézve, ha az egyik fél leordítja a fejét annak a pincérnek, aki elfelejt kiskanalat hozni a desszerthez. Azt is érdemes megfigyelni, hogy amennyiben párunk vezetőbeosztásban dolgozik, miként viselkedik kollégáival. Ha bunkó, ez a kapcsolatban is előbb utóbb jelentkezni fog.

3. Ha visszaélést követ le

Senki sem tűrheti el azt, ha testi, vagy lelki abúzus áldozata lesz. Sem nő, sem férfi. Megoldás az azonnali szakítás.

14520579258753_93107564540378_db

4. Ha sosem ér rá

Nem könnyű megtalálni a munkahelyi teendők és a párkapcsolat közötti egyensúlyt. Kompromisszumokat néha kell kötni, és igenis a munkát néha félre kell tenni, szabadságot kell kivenni azért, hogy párunkkal legyünk. Akivel, ha nem törődnek, az megkeseredett lesz, és ez a kapcsolat zátonyra futását eredményezheti.

5, Ha semmi közös nincs egymásban

Párterapeuták szerint nem igaz az általános nézet, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ha két ember között semmi közös nincs, akkor abból nem lesz hosszúéletű kapcsolat, esetleg távkapcsolat. De akkor sem éri meg.

Hozzászólások:

One thought on “5 jel, hogy ideje véget vetni egy párkapcsolatnak”

Comments are closed.