Ezek a férfi szokások ami megőrjíti a nőket!

A párod egész éjszaka horkol? Ez talán az egyik dolog, amitől egy nő falra tud mászni. Cikkünkből kiderül, hogy mely az a többi idegesítő dolog, amelyet a férfiak önszántukból vagy csak véletlen csinálnak, de a nők utálják.

merges_no_imgkid_com_980x480

1. Nem ír vissza

Most küldted neki a hatodik sms-t de még mindig nem írt vissza. Percenként nézegeted a telefonod, és még mindig semmi. Ha régóta vagytok együtt, akkor ez többször fog előfordulni, mert a férfi beletörődik, hogy együtt vagytok. Nem, nem csal meg, csak biztosan valami dolga akadt. Este majd megbeszélitek.

2. Kint hagyja az ételeket

Miért olyan nehéz a tejet visszatenni a hűtőbe? Egy rövid válasz: lustaság. Mondd el neki többször emberi hangnemben, hogy mennyire drága a tej, és hogy mind a kettőtöknek kell. Egy idő után beletörődik, és nem fogja kint felejteni.

 

3. Elfelejt dolgokat

Nem emlékszik arra, hogy hol találkoztatok először, és arra sem, hogy mikor. Nem azért felejtette el, mert nem érdekli, hanem azért, mert ő egy férfi aki nem tud női aggyal is gondolkodni. A nők sem tudnak a férfiak agyával, így ne várd el tőle, hogy mindenre emlékezzen.

4. Ruhák a földön

Csak be kellene rakni a szennyestartóba, ami körülbelül 3 méterre van tőle, ő mégis a földre dobja. Erre az a megoldás, hogy szépen megkéred, rakja be a helyére. Ne kiabálj vele, mert úgy csak veszekedni fogtok.

5. A WC ülőkét felhajtva hagyja

Már megint. Miért olyan nehéz lehajtani? Az ülőke azért van, hogy az le legyen hajtva. Ha nem azért lenne, akkor nem kellene drága pénzekért megvenni.

6. Szakállszőr mindenhol

Talán ez a legidegesítőbb dolog. Mindenhol ott van, nem lehet eltüntetni mert újra felbukkan. Viszont ha hosszú hajad van, akkor gondolj arra, hogy ő meg arra mérges, ha a te hajszálaidat találja meg mindenhol.

7. Szakít csak azért, hogy?

Te rosszul érezd magad, sírva rohanj vissza hozzá, kérj bocsánatot tőle. Ne add meg neki ezt az örömöt. Ha szeret, akkor ő fogja ugyanezeket a dolgokat csinálni, főleg, ha ő volt a hibás.

Hozzászólások: