A nap vicce !! :))))

Az öreg postás már 35 éve hordta ki a küldeményeket nap , mint nap , hóban és szélben éppúgy, mint a legnagyobb forróságban. Lassan elérte a nyugdíj korhatárt, és azok az emberek, akik ismerték és szerették ( mert mindenkivel kedves és udvarias volt ), mind ajándékozták valamivel utolsó munkanapján. Az egyik háznál a teljes család várta és egy kis ajándékcsomagot nyomtak a kezébe. A másknál kapott egy doboz finom szivart. A harmadiknál ( akivel többször váltott pár szót horgáasszenvedélyéről ) nagy doboz csalit kapott.

Az egyik háználpedig a gyönyörű , fiatal szőke háziasszony sokat sejtető hálóköntösben várta, megfogta a kezét, bevezette a hálószobába, és élete legszenvedélyeseb kártya partiba kezdtek. Miután kipihenték magukat, a lány kiment a konyhába, és nagyszerű reggelit készített.

12272588_884868398248511_2106087384_n

Miközben evett, meglátta, hogy kávéscsészéje alatt egy százas lapul.

-Amit eddig kaptam, túl szép ahozz, hogy szavakba lehessen önteni! ? mondta. ? De szeretném megkérdezni, a százast miért kapom?

? Tegnap este mondtam a férjemnek, hogy ma lesz az utolsó munkanapod- válaszolt a lány ? és megkérdeztem, mit adjak neked. Azt mondta: ?Kártyázz vele, adj neki egy százast? A reggeli már az én ötletem volt.

Hozzászólások: