5 módszer, hogy ezután kevesebbet kelljen borotválni a lábad .. és más testtájakat sem

Hosszabbítsd meg az időt két borotválkozás között. Így:

borotva

Bár vannak nők, akik szívesen megnövesztik a szőrüket, sőt, még be is színezik, a legtöbben mégis a szőrtelenítésre szavaznak.
Leggyorsabb a borotválkozás, amelynek hátulütője, hogy sajnos az eredmény nem tart sokáig. Néhány trükkel azonban megnövelhető a két borotválkozás között eltelt idő.
Borotválkozás előtt hámlassz vagy radírozz, így a bőr felső elhalt rétege lejön, és a szőr nagyobb részét tudod levágni. Nem szabad viszont forró vízbe ülni előtte, mert ettől a bőr megduzzad egy kicsit, és ha így borotválod le, akkor hamarabb érezni fogod a borostát.
Zsírtalanítsd a bőrt. Ha esetleg olajos radírt használtál, akkor alaposan mosd le, mert filmréteget képez a bőrön, és a borotva nem ér majd teljesen a bőrfelszínhez.
Luxus, de van olyan kozmetikus, aki azt javasolja, hogy minden alkalommal új borotvát használj, mert a pengék még nem csorbultak egy kicsit sem.
Ne tusfürdővel, hanem borotvazselével vagy habbal vond be a bőrt, ezen jobban siklik a penge. Kipróbálhatod a férfiaknak való borotvaecsetet is, a körkörös mozdulatok még alaposabban eltávolítják az elhalt hámsejteket.
Válassz jó minőségű borotvát, ami nem tépi a bőrt, jól vágja a szőrt, ha szeretnéd hosszabb ideig simának tudni a lábadat, akkor nem érdemes spórolni rajta.
A lábnak és talpnak szüksége van a folyamatos hidratálásra, ezért esténként kötelező ezt a területet átmasszírozni valamilyen zsírosabb krémmel. Ha így teszel, a pedikűrösnél tett látogatások számát is csökkentheted.
Hozzászólások: