5 dolog, amelyre minden férfi vágyik az ágyban

A férfiak végtelenül egyszerűek, nem nehéz őket boldoggá tenni, de azért nekik is vannak “örökzöld” vágyaik. Elárulunk neked 5 egyszerű, de nagyszerű praktikát, amellyel se perc alatt feltüzelheted, vagy épp a mennyekbe repítheted a partnered.

kadinlar_eslerinden_ne_gizler

1. Beszélj csúnyán!

Ha távol áll tőled a káromkodás, akkor sem kell kétségbe esned, nem kocsist kell játszanod az ágyban, csak hagyd kibontakozni a rossz kislány énedet. Elég egy-egy szó is, melyet a megfelelő pillanatban mondasz ki, és a férfi teljesen bevadul. De azért vigyázz, hogy ne ess túlzásba! Nem kell anatómiai szakszavakat használnod, és az sem hat túl jól a pasas libidójára, ha a közben folyamatosan káromkodsz.

2. Vedd át az irányítást!

A férfiak szerint nincs is annál szexibb, mint amikor egy nő tudja mit akar, és határozottan ki is mondja, mire vágyik. Nem kell főnökösdit játszanod (bár néha azt sem árt), elég, ha lelököd az ágyra, leszorítod a karját és jelzed, hogy “most én leszek felül, drágám”. Hidd el, imádni fogja és azonnal “harcra kész” lesz.

3. Iktass be új pózokat!

Mindenki szereti az újításokat, még a legapróbbakat is. Megreformálhatod a régi, jól bevált kutyapózt, vagy a lovaglót, de vadonatújat is kipróbálhattok. Garantáljuk, hogy napokig emlegetni fogja azt a szeretkezést, melyben megmutattad a kreativitásodat.

4. Engedd, hogy nézzen téged!

A “mindent a szemnek, semmit a kéznek” játék csodákra képes. Feküdj végig a kanapén és engedd, hogy nézze, amikor simogatod magad. Egy szabály van csak: nem érhet hozzád! Hidd el, a játék végén könyörögni fog neked, hogy bújj ágyba vele!

5. Lepd meg!

Csinálj olyan dolgokat, amelyek a meglepetés erejével hatnak rá, például várd otthon ballonkabátban, ami alatt csak szexi fehérneműt viselsz vagy épp semmit se. Vess be szexjátékokat vagy csak simulj gyengéden hozzá a lépcsőházban, mielőtt beértek a lakásba!
Ha valamelyik ötlet elnyerte a tetszésedet, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg a cikket másokkal is!
Hozzászólások:

3 thoughts on “5 dolog, amelyre minden férfi vágyik az ágyban”

Comments are closed.