Nyolc hónap alatt négy gyermeket szült egy nő

Bár az elmúlt egy éve kizárólag a pelenkázásról, etetésről, fürdetésről és öltöztetésről szólt, a 29 éves nő azt mondja, boldogabb nem is lehetne.

“Azt hiszem, túlzás nélkül állíthatom, hogy ebben az elmúlt egy évben minden eddiginél keményebben dolgoztam” – mondja a 29 éves Sarah, négy, egy év körüli gyermek büszke anyukája. A fiatal nő az idén, Nagy-Britanniában és Írországban is március 15-én tartott anyák napja alkalmából nyilatkozott a Daily Mail című lapnak és elmondta, ez az idei az első alkalom, hogy ennek az ünnepnek felhőtlenül tud örülni.

“Persze az anyukám iránti tiszteletből ennek sosem adtam hangot, de valójában szívből utáltam ezt az ünnepet, mert arra emlékeztetett, hogy bármennyire szeretnék, én még nem vagyok anya” – vallja be, majd hozzáteszi, férjével Bennel évekig sikertelenül próbálkoztak gyermekvállalással. “Hiába jártam a termékenységi kezelésekre, nem sikerült teherbe esnem, és már attól féltem, hogy talán meddő vagyok” – teszi hozzá a fiatal nő.

sarah-ward(1)

Sarah és Ben élete 2012 őszén változott, meg, miután kiderült, hogy az asszony teherbe esett. Első kisfia, Freddi 2013. június elsején született időre, teljesen egészségesen. “Freddie még nem volt két hónapos, mikor hányingerrel és alhasi fájdalmakkal ismét orvoshoz kellett mennem. Miután az orvos megvizsgált, és széles mosollyal közölte velem, hogy ismét várandós vagyok, azt hittem rosszul hallok.”

Sarah ebben a pillanatban még nem tudta, hogy az élet ennél is nagyobb meglepetést tartogat számára. “A következő ultrahangon derült ki, hogy nem egy, hanem egyszerre három gyermeket várok” – meséli, majd hozzáteszi, noha az orvosa megpróbálta meggyőzni, hogy vetesse el az egyik babát, hogy ezzel esélyt adjon a másik kettőnek, hallani sem akart abortuszról. Az ikrek végül hét héttel a szülés kiírt időpontja előtt, sürgősségi császármetszéssel jöttek a világra. És bár életüket az újszülött intenzív osztályon kezdték, az állapotuk olyan gyorsan javult, hogy alig három héttel később mindhármukat hazaengedték az orvosok.

sarah-ward(650x433)

“Azóta egy merő rohanás az életem” – mondja Sarah, aki saját elmondása szerint napjában legalább 30-szor cserél pelenkát, nyolcszor öltöztet, és négyszer tölti meg szennyessel a mosógépet. “Az elmúlt egy év tényleg nagyon fárasztó volt, de boldog vagyok, és a világ minden kincséért se cserélném el ezt a boldogságot senkivel.”

Hozzászólások: