5 dolog, amit a férfiak utálnak az ágyban

A legtöbb pasi lelkesedését azonnal letörheti néhány dolog. Némely vágycsökkentő akár a sze*uális életetekre is hatással lehet, ezért jobb őket kideríteni, majd megszabadulni a rossz szokásoktól. Ha szeretnél a pasi kedvében járni, akkor fogadd meg tanácsainkat és próbáld meg elkerülni a következő szituációkat.

sssss

Inaktivitás
Amikor csak fekszünk mozdulatlanul, mint egy fadarab, az igen lehangoló tud lenni. A pasik imádják, ha a nők is aktívan részt vesznek a szexben, hiszen ezzel tudathatod vele igazán, mennyire kívánod őt. Cirógasd, simogasd, csókold, testbeszéddel is tudasd vele, hogy mennyire odáig vagy érte. 

Csend
A legtöbb férfi imádja, ha közben hangot adunk vágyainknak. Add át magad az élvezetnek és ne félj kiereszteni a hangod! Dicsérd meg közben és növeld az önbizalmát, a férfiaknak az egójuk kényeztetésére is szükség van, hogy a csúcsra jussanak.

Önbizalomhiány
Nincs is annál vágyrombolóbb, mint mikor folyton azt hangoztatod, hogy mennyire nem vagy elégedett önmagaddal. Szedd össze magad és legyél magabiztos! Ha nem tetszenél neki, nem lennétek együtt, így panaszkodás helyett próbálj meg dolgozni azon, hogy megszeresd a tested.

Unalom
Mindkettőtökön múlik, hogy menyire változatosak az együttlétek. Ne zárkózz el a különböző pózoktól, játékoktól és újdonságoktól, próbáljatok ki minél több dolgot, hogy tüzes maradjon a sze*. Amíg mindkettőtök jól érzi magát nincsenek szabályok!

Zavaró tényezők
Megcsörrenő mobil, nyikorgó ágy, váratlanul betoppanó szomszédok? Próbálj meg minél nyugodtabb körülményeket teremteni, hogy ne zavarjon meg titeket semmi, így egymásra tudtok hangolódni.

Hozzászólások: