PRÓBÁLD KI EZT A MÓDSZERT ÉS 10 NAP ALATT CSODÁT MŰVEL A LÁBADDAL

A LÁBUNKON TÖBB SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMA IS JELENTKEZHET, TÖBBEK KÖZÖTT A TYÚKSZEM, A REPEDT SAROK VAGY EGYÉB BETEGSÉG. MINDEGYIKRE MÁS-MÁS DRÁGA GYÓGYMÓD LÉTEZIK, AZ ALÁBBI VISZONT EGYBEN KÉPES KEZELNI MINDET, OLCSÓN ÉS EGYSZERŰEN.

A repedezett sarok száraz, néha fájdalmas, ahol elszíneződik a bőr, sárgás vagy barnás árnyalatúvá változik. A repedezett, bőrkeményedéses sarok azonban nem csak csúnya látvány, de egészségügyileg sem túl előnyös, hiszen képes akár gyulladások kialakulásához is vezetni.

A repedt sarok nedvesség hiányához vezet, amit okozhat az egészségtelen táplálkozás, a rossz cipő, az öregedés, a hosszan tartó állás, és mindez bőrbetegségeket, ekcémát, pikkelysömört, tyúkszemet, cukorbetegséget, vagy pajzsmirigy problémákat is okozhat. Ebben a cikkben erre találhatunk egy egyszerű házi megoldást, orvosságot.

ÍME A MÓDSZER:

repedt-sarok-tudasfaja

Törjünk össze 10 aszpirin tablettát porrá és öntsünk rá 250 ml 7,0%-os alkoholt. Hagyjuk 1-2 napig állni egy lezárt üvegben. Egy géz lapocskát áztassunk ebbe a folyadékba, tegyük a repedezett sarokra és fóliával rögzítsük a lábra, majd húzzunk rá egy zoknit. Hagyjuk így egy éjszakán át, végül reggel vegyük le a kötést és mossuk meg a lábat. Egy habkő segítségével dörzsöljük le a hámló réteget, majd egy zsírosabb krémmel kenjük be. Ez a módszer a legdurvább bőrkeményedéssel képes 10 napon belül felszámolni, az alapján ismételjük meg az eljárást, hogy milyen mértékű a bőrkeményedésünk és mennyi idő alatt sikerül megszabadulnunk tőle.

Ez a fóliázós módszer hatékonyan kezeli a visszereket is, ha szeretnénk eltüntetni őket, akkor az érintett területre helyezzünk gézt és ott fóliázzuk be.

Hozzászólások: