3 lefekvés előtti szokás, ami segíti a fogyásodat!

Tudtad, hogy a lefekvés előtti rituáléd teljesen elronthatja azt, amit egy egészséges napon az alakodért teszel? De ez fordítva is igaz: este nagyon sokat tehetsz a karcsúsodásodért!

fekvo_lany-300x197 (1)

1) Kortyolj okosan:
Talán este jól esne meginni egy-két pohár bort vagy koktélt, mégis jobban teszed, ha kihagyod. Tele vannak kalóriával, és a szép álmaidat is elűzik. Inkább kortyolj el egy meleg zsírszegény tejet fahéjjal, vagy esetleg valami gyógynövényes teát (pl. citromfüvet), mert ezektől sokkal pihentetőbb lesz az alvás.

2) Készülj a reggelre:
Legalább fejben döntsd el, hogy milyen egészséges és diétás reggelit eszel majd másnap. A legjobb viszont, ha össze is készíted az alapanyagokat (esetleg teljesen el is készíted: pl. a chia pudingot érdemes éjjelre a hűtőbe tenni). Az is fontos, hogy összepakold az edzőcuccodat, mert úgy nagyobb eséllyel indulsz el munka előtt tornázni.

3) Írj kajanaplót:
Lefekvés előtt jegyezd le, miket ettél aznap, nézd végig, hogy mindegyik fogásban elegendő tápanyag volt-e, és a kalóriatartalmuk sem haladta meg a napi ajánlott nagyjából 2000-et.

Hozzászólások:

2 thoughts on “3 lefekvés előtti szokás, ami segíti a fogyásodat!”

Comments are closed.