Ez egy olyan diéta, amiben nem kell éhezni. Naponta egy kiló mínusz!

Ennek a diétának a szénhidrátmegvonás a lényege. Az érdekessége, hogy mivel a cukorszinted egyenletes marad, nem leszel éhes – és naponta le tudsz adni egy kilót!

83026_640

Az amerikai diéta lényege, hogy hétfőtől-szombatig nem eszel kenyeret, tésztát, krumplit, rizst, lisztet, csonthéjasokat, tejterméket és gyümölcsöt, hanem csak húst és zöldséget. Bármilyen hús lehet, és akármennyit ehetsz belőle, a lényeg, hogy ne zsírban sült legyen, hanem párolt, grillezett vagy nyers (füstölt). A zöldségféléket eheted nyersen, salátának, vagy párolva, ahogy szeretnéd. Ezt olvasva talán azt gondolod, éhezni fogsz, de ez nem igaz, próbáld csak ki, nem leszel éhes!
A hetedik napon reggelire és ebédre ehetsz szénhidrátot, tésztát, krumplit, rizst vagy kenyeret, de édességet ezen a napon sem, ha nagyon kívánod, akkor nyalogass el egy kiskanál mézet vagy egyél meg egy cukormentes kekszet.

Hétfőn kezd elölről, azaz semmi szénhidrát. Van, aki három hét alatt húsz kilót fogyott ezzel a módszerrel. A lényeg, hogy mivel sok fehérjét fogyasztasz, nem épül le az izomzatod a fogyás közben, a májad a zsírraktárakból pótolja a szénhidrátot.

Hozzászólások:

2 thoughts on “Ez egy olyan diéta, amiben nem kell éhezni. Naponta egy kiló mínusz!”

Comments are closed.