Parkolj ingyen bárhol és bármikor!

Parkolj ingyen bárhol és bármikor!

Nagyon érdekes információt szeretnénk megosztani veletek az ingyenes parkolásról.
A parkolás manapság nem olcsó mulatság a legjobb esteben sem ússzuk meg az egy óra parkolást 150 forint alatt, de népszerűbb helyeken, Budapesten a belváorsban nem ritka az 500 ft-os óradíj sem!

parkolo_110630_ja_2_0

Egy napi parkolásért ilyenformán, akár 5000- 6000 forintot is bedobálhatunk a feneketlen parkolóautómatába. Egy könnyed és eygszerű módszerrel teljesen ingyenessé tehető a parkolás, szerte az egész országban.Egyre többen alkalmazzák ezt a módszert!

Ha csomagartónk nyitva van, akkor egyik parkolóőr sem büntethet meg minket, ugyanis ha a csomagtartó nyitva van, az nem parkolás, hanem folyamatos rakodás, amiért viszont eyg fillért sem kell fizetnünk.
Ezt az apró kiskaput a jogszabályban lehet fellelni, meylet természtesen nem reklámoznak sehol, hiszen myelik parkolócégnek jó ha ingyen foglaljuk el a helyet?Ezze az apró kiskapuval teljesen ingyenessé tehetjük parkolásunkat, bármelyik fizetőövezetben, bármelyik időpontban, a nap bármely szakaszában!

Természtesen ezt a jogszabályt a parkolóőrök is ismerik, így valóban nem fognak megbüntetni nyitott csomagtartóval történő parkoláskor, hiszen az nem is parkolás, hanem rakodás.Egy parkolóőr elárulta, hogy napról napra egyre többen élnek a lehetőséggel és használják ki ezt a hasznos kiskaput, mellyel ezreket lehet spórolni.Az autósok kiürítik a csomagtartót az utasteret bezárják, kinyitják a csomagtartót és elmennek az ügyeiket intézni, mesélte panaszosan a parkolóőr.Hiába csináljuk ezt rendszerese4n, mivel a parkolóőr erre semmilyen bizonyítékot nem tud felmutatni, így megbüntetni sem tud.

A Blikk munkatársai ki is próbálták a lehetőséget a rendkívül forgalmas Nagykörúton és jelentik, hogy az akció sikeres volt!Inygen tudtak parkolni, nem büntette meg őket seni!

Természetesen enneka módszernek a hátránya, hogy alaposan ki kell üríteni a csomagtartót mielőtt elhagyjuk a fedélzetet, ugyanis arra nincs garanci, hogy a csomatartóban hagyott akármilyen értéktelen kacat meg fog várni minket a helyén.

A rakodás nem minősíthető várakozásnak így parkolási díjat sem ekll érte fizetni, erősített meg az Emberibb Parkolásért Egyesület főtitkára .

Mivel a rakodás időtartamát nem szabályozza semmi sem, így ha megbüntetik a felnyitott csomagtartóval parkoló autókat és az ügy a bíróságon köt ki, a parkolócég nem tudja majd semmivel bizonyítani, hogy az adott gépjárművel blicceltek, s nem pedig pakolt a tulajdonos.

Hozzászólások:

3 thoughts on “Parkolj ingyen bárhol és bármikor!”

Comments are closed.