9 jel, hogy elmúlt a szerelem!

20121012-szeress-10-nyilvanvalo-jel-hogy1

Haverok első helyen

Ha azt veszed észre, hogy a fontossági listán egészen hátra csúsztál, és a párodnak fontosabbak a barátai, mint te, könnyen lehet, hogy nem minden a régi köztetek. Amennyiben pedig nem csak szívesebben megy sörözni a barátokkal, de mintha menekülne előled a pasi, könnyen lehet, hogy azért teszi, mert már nem szeret, de nem akar szembesíteni a ténnyel.

Csak a munka

Ha azt veszed észre, hogy a kapcsolatotok nem áll másból, csak a napi rutinból, az komoly baj lehet. Amennyiben egy tizedrangú e-mail elolvasása is fontosabb, mint egy ölelés, és beszélgetéseitek is csak arra korlátozódnak, hogy mi történt veletek aznap, minden jel szerint elmúlt a szerelem.

Más nőket néz

Ha párod csak veled hideg az utóbbi időben, ám a többi nő felé annál élénkebb érdeklődéssel fordul, könnyen lehet, hogy kihűltek az érzelmei. Amennyiben alapvetően nem is az a típus, aki minden nőről lenézi a ruhát, de elkezd flörtölni és kalandokat keresni, érdemes gyanakodnod.

Magányos éjszakák

Ha párod egyre többet hagy egyedül, és az eddigi közös programokra sem visz magával szívesen, az biztos jele lehet annak, hogy hűlni kezd a kapcsolatotok. Az éjszakai magány azonban már ennél is rosszabb: ha megesik, hogy nem is jön haza és nem tudod, merre járhat, valószínűleg nem csak kiszámíthatatlan, de érzelmi téren is megingott.

szomoru_par

Hideg ölelés

Ha meg akarod ismerni a pasi valódi érzelmeit, figyeld a testbeszédét! Ha már nem szeret, szoros ölelés helyett csak kényszerből viszonozza gesztusaidat, ő maga pedig nem is kezdeményez.

Idegesítő apróságok

Az apró hibáid, a széthagyott cipők, a felhalmozott divatcikkek korábban nem borították ki a pasidat, az utóbbi időben azonban falra mászik tőlük? Ha nem képes elnézni azt, amit régen egy mosollyal intézett el, és rendszerint veszekedés kerekedik a széthagyott cipőből, lehet, hogy már nincs meg az a szerelem, ami a hibáidat is szeretnivalóvá tenné.

Nem mondja, hogy szeret

Bár nem minden pasi a szavak embere, azért néhányszor a legmorózusabb is kimondja, ha szeret. Amikor azonban már nem érez úgy, ahogy régen, érthető módon a vallomások is elmaradnak. A legbiztosabb jel, ha a te szavaidra sem kapsz választ a férfitól, csak egy zavart, kitérő mondatot.

Veszekedések

Minden kapcsolatban akadnak viták, hiszen nincs két ember, aki teljesen összepasszolna. Ahhoz, hogy működjön a szerelem, csiszolódni kell, de ha a veszekedések már nem a kompromisszumról szólnak, csak a dühről, az intő jel lehet. Ha a jelentéktelen apróságok is komoly veszekedésekbe torkollnak, valószínűleg azért lehet, mert már nem lángol köztetek a szerelem.

Már nem veszekszik

Amíg viták vannak, addig legalább megoldásra van esély. Ha azonban a pasi már a hangját sem emeli fel, egyszerűen csak átnéz rajtad, és nem hajlandó tudomásul venni a problémáidat, minden bizonnyal már nem szeret.

Hozzászólások:

3 thoughts on “9 jel, hogy elmúlt a szerelem!”

Comments are closed.