10 mondat, amit nem akarsz hallani nyaralás közben

Vannak mondatok, amelyek ha elhangzanak, mérget vehettek rá, hogy lőttek a felhőtlen nyaralásnak.

A nyaralás speciális műfaj, mert az ember egész évben spórol arra az egy vagy két hétre, azonban elég egy aprócska gikszer, és máris kútba esik az egész. Hogy milyen sok, akár apró tényezőn múlhat a nyaralás sikere, ebből ad egy kis ízelítőt az alábbi lista. Valószínű, hogy a pontok többsége nektek is ismerős lehet?

images

1. ?A tengerre/hegyekre/Balatonra néző szoba, amit előzetesen egyeztettünk, sajnos már foglalt, de ezt a szomszéd tűzfalra néző szobát jó szívvel ajánlom, nem csak olcsóbb, sokkal csendesebb is.?

2. ?A légkondicionáló az egész emeleten rossz. Mivel hétvége van, sajnos hétfőig várni kell a szerelőre, de addig biztosítunk egy kitűnő asztali ventilátort. ?

3. ?Ez a sárgás hab teljesen természetes a víz felszínén, csupán a tóban lévő természetes szerves anyagok bomlásáról van szó, ne aggódjanak! Ez is bizonyítja, hogy a vízminőség tökéletes.?

4. ?Tartsa szárazon a kötést, és ha lehet, a héten már kerülje a vizet. Két-három hét, és jobb lesz a karja (lába stb.), mint új korában!?

5. ?Még hogy ez nem svédasztal?! Ott az alján az IKEA logó! Végül is a rajta lévő négy étel közül szabadon válogathat, nem igaz??

6. ??és most az időjárásról: Holnap egy hidegfront éri el a térségünket, egész nap esni fog, és a hőmérséklet is visszaesik. A következő napokban nem számíthatunk lényeges változásra.?

7. ?Drágám, ugye nem felejtetted el berakni a mobiltöltőt??  További, hasonlóan szórakoztató lehetőségek: ??a személyimet?; ??a fényképezőgépet?; ??a bankkártyád? stb.

8. ?Piros Volkswagen Golf? Tehát tegnap este még itt állt? Nem, sajnos nem tudom, hová tűnhetett? Biztos, hogy nem a másik oldalon parkoltak le vele??

9. ?Képzeld szívecském, anyukám hívott ma, hogy a hétvégére leugranak hozzánk a Balatonra ők is! Most miért vágsz ilyen fancsali képet? Nem emlékszel, tavaly is hogy örültünk nekik, amikor a Mátrába utánunk jöttek??

10. ?A tender leadási határideje jövő hét hétfő. Nagyon számítunk rád, majd a teljesítmény-értékelésnél is figyelembe vesszük, hogy a szabadságod alatt is dolgozol.?

Hozzászólások: