Hogyan ölel át a párod? Ezt árulja el az érzéseiről!

Minden gesztusból következtetni lehet valamilyen lelki vagy érzelmi állapotra,így amellett, hogy hol csókol meg a párod, az is árulkodó jel lehet, hogy hogyan ölel át téged.

2015-09-23_180836

Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen a szerelmed hozzád való viszonya és milyen érzéseket táplál irántad, amit  nem tudsz megfejteni, akkor itt az ideje, hogy megtudd amire kíváncsi vagy!

Te öleled őt

Ha az ölelés inkább a te részedről aktív, akkor az nem jelent túl sok jót. Ha ő soha nem akarna odabújni hozzád, eszébe sem jut a dolog, sőt amikor átöleled, akkor is visszakozik, hogy ?most ne?, ez sajnos azt jelenti, hogy az egymás irányt táplált érzések nem kölcsönösek. Érdemes leülni és őszintén megkérdezni őt arról, hogy mit jelentesz neki.

Szoros ölelés

Az erős, tovább tartó ölelés a legbiztatóbb jele annak, hogy mit is érez irántad. Minél erősebben öleljük ugyanis át a másikat, annál erősebb az érzelem, minél gyengébbek a karjaink, annál gyengébbek az érzéseink.

Hátulról

Ha a párod ölelése gyakran ér úgy, hogy te közben háttal vagy neki, aki félt és óv téged mindentől. Fontos vagy a számára és szeretné azt, ha mindig biztonságban tudhatna. Igazi önzetlen érzelem és szerelem ez, amelyben a te boldogságod a legfontosabb számára.

Játékos ölelés

Ha az ölelések egy vicces, játékos pillanatban történnek csak meg, akkor az érzelmi alapok még nem elég mélyek. Ez nem jelent rosszat, ki kell élvezni a pillanatot és tenni továbbra is azért, hogy ez még szorosabb legyen. Imád veled lenni és szereti azokat a pillanatokat, amikor magához szorít egy-egy pillanatra.

Nincs ölelés

Abban az esetben, ha az ölelés a párkapcsolatban abszolút nem jellemző, akkor a mély érzelmi szálak hiányoznak. Inkább a testiség vagy a megszokás az, ami összeköt titeket, a szerelemről szó sincs. Ha változtatni akarsz ezen, érintsd meg a párod arcát és fejét párszor, közben nézz mélyen a szemébe és mondd el neki, hogy szereted. Meglátod, hamarosan a karjaiban találod magad.

Hozzászólások: