2017 végére minden állampolgár köteles lesz chipet viselni a nyaka mögött. Az EU egész területén ellenőrizve leszünk

“?Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.? (Jelenések könyve 13:16-17)

Szép új világ…

Akarunk mi egy ellenőrzött világban élni?

Ne engedjük, tegyünk ellene, és fel ne vegyük!

Az USA-ban törvény kötelez hamarosan mindenkit, hogy csipet viseljen a testében! Nem vicc! Szenátorok beszélnek róla! Ott a videó alább… megnézheted!
Az illegális bevándorlók és munkavállalók elleni küzdelemmel magyarázzák azt, hogy miért kell csipet ültetni az emberekbe! A terrorizmusra való hivatkozással már az emberek szabadság jogait erősen bekorlátozták, most jön a csippel való megjelölésük! A videóból kiderül az is, hogy GPS-es nyomkövetésre is alkalmas a beültetett csip és a személyes információkon túl, orvosi adatokat és még a bankszámlaszámot is tartalmazza!

Most találtam ezt a hírt… sajnos most nincs időm lefordítani a videókat, de azért remélem így is sokan értik és rádöbbennek merre is tart ez a világ! A háttérhatalom és törekvéseik az emberek totális kontrolljára már messze nem a sci-fi kategóriája…

Az Európai Unió tagországaiban is bevezetnék állítólag már 2017 végére a csipes beültetést! Legalábbis a terv ez. Érdekes eddig itt Európában erről nem beszéltek, pedig az USA-ban már téma a televíziókban és egyáltalán nem csinálnak titkot belőle!

The New Health Care (Obamacare) law HR 3590 Also known as the HR 4872 requires all US citizens to have the RIFD implanted. This may go on to be fully implemented world wide by the end of 2017 Also Congressman Ron Paul on Fox News confirms the RFID micro chip is implantable also Brian Williams of NBC reported it could be implanted world wide by 2017

1000_mikrochip_20150506_083005

A csip TV reklámja az USA-ban!
RFID Microchip Implant Advertisement
http://www.youtube.com/watch?v=kSxQ6KqJuBg

Az új kötelező érvényű törvényről USA
1.
Micro Chip Implants Coming March 23, 2013?
http://www.youtube.com/watch?v=XbJs5A1g6bA
2.
http://www.youtube.com/watch?v=rsbgqTCS9ZQ

Egy USA polgár reakciója
http://www.youtube.com/watch?v=Xip4ZE6GPv4

ÉS ITT A MAGYAR VÁLTOZAT (AZ ELŐKÉSZÍTÉS):
Orbán: “Minden állampolgár köteles lesz nyomkövetőt magánál hordani!”

Közzétesszük, mert nem árt tudni, hogy ez a nyomkereső már megvásárolható Magyarországon és bárki, bármikor becsempészheti a ruhánkba, vagy a zsebünkbe, esetleg az autónkba, bármilyen céllal! Ugyanakkor aláírjuk, hogy kivételes esetekben, a szeretteink védelmében – a sok szükséges rossz megoldás között – esetleg szóba jöhet ennek a lehetőségnek a megfontolása is.

Ha szerinte is pár éven belül 100%-os kontroll alatt lesz az emberiség, akkor nyomj egy megosztást.

Ui : A facebook, a gmail, a twitter, az okostévé, a laptopok kamerája – mikrofonja , az okostelefonok. – nos ezek amiket itt felsoroltunk mind képesek a kémkedésre. A kormány ha akarja lehallgathatja az okostelefonod körül zajló eseményeket, és nem kell, hogy telefonálj rajta , elég ah a zsebedben van. Az okostv kamerája premier plába belát a lakásodba, és lehallgathat bárki, ha akar.  A gmailedben, facebookodban stb leírt dolgokat úgyszintén elolvashatja a kormány, ha akarja. Hisz minden szolgáltató felett a kormány áll, ők bárhova belenyúlhatnak..
Nem kötelező elhinni, de azért gondolj bele.. Szerinted ha léteznek ezek a lehetőségek a kormány kihagyná? Tiszteletbe venné a te magánélethez való jogodat? NEM! SOHA

Tetszik? Kérlek erősítsd meg!

Hozzászólások:

95 thoughts on “2017 végére minden állampolgár köteles lesz chipet viselni a nyaka mögött. Az EU egész területén ellenőrizve leszünk”

Comments are closed.