Top 10 kapcsolat, amit minden NŐ legalább egyszer átél!

Életünk folyamán a kapcsolatok jönnek-mennek. Minden nőnek tapasztalnia kell a jót, a rosszat, a csúnyát, a szépet ahhoz, hogy el tudja dönteni, ki az Egyetlen. Most biztosan úrrá lesz rajtad a nosztalgia, gondolatban újra átélheted a csalódás és boldogság érzését egyaránt. Gyere, tarts velünk!

74120

Nézd végig az alábbi kapcsolati sémákat! Veled melyik esett már meg, és hányszor?

1. Az első szerelem

Minden nő emlékszik az első szerelmére, és a jövőbeli kapcsolataiban próbálja ugyanazt átélni, azt veszi mércének egy jó ideig. Ez az időszak a romantikus fantazmagóriák, az ügyetlen próbálkozások és az álmok ideje. Azóta már sokat tanultunk, de tudjuk, hogy nincs még egy olyan különleges dolog, mint az első szerelem.

2. Tengerparti románc

A tény, hogy nem beszéltek azonos nyelvet, nem állíthat meg. Egy szexis idegennel tölteni, ráadásul kötelességek nélkül néhány buja és romantikus napot egy egzotikus helyen, minden nő titkos álma. Ha már átéltél ilyet, minden egyes nyaralás alkalmával eszedbe jut, ha a naplementét nézed.

3. A rosszfiú

A rosszfiú, aki miatt szenvedünk, ugyanakkor a mennyekbe repít bennünket. Amint elmúlik a vadászat, eltűnik a rózsaszín köd a szemünkről, rájövünk, hogy egyáltalán nem olyan jó, mint amire számítottunk. Ezt mindannyiunknak át kell élnie, már csak azért is, hogy belássuk, a jófiúk valóban jók.

4. Az idősebb pasi

Érett, kifinomult, van pénze és költeni is hajlandó rád. Amíg a veled egykorú pasiknak fogalmuk sincs róla, hogy mit akarnak, pláne, hogy te mit akarsz, addig ők a tenyerükön hordoznak. Sajnos, idővel felfogjuk, mi csak egy utolsó kapocs vagyunk a fiatalságukhoz, és velünk akarják lefeledtetni az ősz hajszálaikat.

5. Az egyéjszakás

szerelem nélkül ? a szabadság netovábbja. Élvezzük a pillanatot, szexisek vagyunk, függetlenek és nem kell aggódnunk, vajon felhív-e másnap, főleg, ha nem is adjuk meg a számunkat. Csak élvezzük az éjszakát, bűntudat nélkül, hiszen ez nagyon jó móka, csak ne vigyük túlzásba.

6. A távkapcsolat

A másik után való vágyódás, a bárgyú szerelmes levelek, éjszakába nyúló telefonbeszélgetések, amitől még értékesebbé válik az egész. Ez egészen addig él, amíg mindketten elég erőfeszítést tesztek, hogy ne laposodjon el a kapcsolat, a sivár valóság azonban mást mutat. Sajnos.

7. Aki összetörte a szívünket

A legrosszabb, ami történhet velünk. Vége a világnak, napokra bezárkózunk a szobánkba. Ilyenkor jusson eszünkbe a jó öreg mondás: ami nem öl meg, az erősebbé tesz. Megélni a mélypontot, csak segít még jobban értékelni a jót! Nagyon fontos, hogy ezek után merjük ismét beengedni életünkbe a szerelmet.

8. Az elérhetetlen

Lehet, hogy nős, vagy csak nem lehet belőle érzelmeket kicsalni, akkor is azt gondoljuk, hogy mi leszünk azok, akiknek sikerül megváltoztatni. Sajnos, ez általában nem sikerül. De addig, amíg rájövünk, hogy a küldetés lehetetlen, élvezzük a vadászat felvidító izgalmát.

9. Barátságból szerelem

Látott már kegyetlenül másnaposan, ismeri a jó illetve rossz oldaladat, szokásaidat, úgy szeret, ahogy vagy. Ez a fajta kapcsolat a legkényelmesebb a világon, hiszen azért van veled, mert te olyan vagy, amilyen. Csak arra kell figyelni, hogy ne menjen át egy idő után valami testvéri kapcsolatba, miután kihűlt a láng.

10. Az igazi és egyetlen

A minden. Az összes előző kapcsolat, a szerelmi csalódások, mind-mind ide vezetnek téged. A társalgás könnyű, a vonzalom szinte tapintható, ugyanazt akarjátok az élettől. Szinte már az első másodpercben érzitek, hogy egymásnak vagytok teremtve és nem csak egy éjszakára. Ő az!

Hozzászólások: