Problémás csillagjegyek, akikkel nem tanácsos összekötni az életed, ha nem akarsz életed végéig szenvedni

Sajnos napjainkban egyre nagyobb a képmutatás, nem merünk őszinték lenni, nem merjük vállalni a valódi arcunkat, érzéseinket gondolatainkat. A hamis, képmutató emberekkel való kapcsolatot jobb, ha messzire kerüljük, mert ők aztán igen meg tudják nehezíteni az életünket.
Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol!

Halak
Mindig mindenről megvan a saját véleménye, kitart az elképzelése mellett. Csak az ő igaza érvényesülhet, és ezért mindent hajlandó meg is tenni. Soha ne vedd be üzleti partnernek, mert nem túlságosan megbízhatatlan.

Oroszlán
Az uralkodó Oroszlán állandó hatalmi harcot folytat mindenkivel. Jelmondata: csak a testemen át! Csak akkor fog segíteni, ha valamit cserében te is adsz neki.

Skorpió
Két arca van, az egyik nagyjából semleges, a másik pedig elég gonosz ahhoz, hogy jobb, ha nem barátkozol vele. Általában ő egy negatív szereplő, de mélyen legbelül benne is megtalálható a szeretnivaló, kedves jellem.

Ezek a csillagjegyek negatív energiát árasztanak
Szűz
Állandóan elégedetlen mindennel, kritizál, soha nem elég az, ami van. Mindig többet szeretne az életben, de sajnos nem igazán tesz azért, hogy jobban élhessen. Kicsit könnyebben kellene vegye az életet, mert különben csak egy mindig morcos, kötekedő ember lesz belőle.

Vízöntő
Nagyon kiszámíthatatlan, már-már hiperaktív, mindig valami újra vágyik. Mindig több, és még több pénzt szeretne, soha nincs megelégedve azzal, amennyi van. Ez okozza boldogtalanságának állandó forrását. Jó lenne, ha alább hagyna az impulzivitásból, és elfogadná az életet úgy, ahogy van.

Hozzászólások: