5 dolog, amit ha már az első találkozáskor jelzi, hogy nem lesz hosszú életű a kapcsolat

Az első randi után, ha nem kapunk egyértelmű jeleket, nehezen tudjuk eldönteni, hogy mennyire voltunk szimpatikusak a másik félnek. Az alábbiakban 5 olyan fontos jelet sorolunk, melyeket tapasztalván, jobb, ha tudatosítjuk magunkban, hogy nem ő lesz álmaink pasija.

 

1.Csend

A kommunikáció két ember között az egészséges kapcsolat működéséhez az egyik legfontosabb dolog. Ha erőltetett a beszélgetés vagy kínos csend van az első randin, akkor ne is reménykedjünk, hogy a második sokkal jobb lesz. Ha nincs közös téma, közös érdeklődési kör, akkor nem sok jövője van ennek a kapcsolatnak. Nem a mennyiségi, hanem a minőségi beszélgetés a fontos.

2.Mi a probléma?

Ha állandóan arról beszél, hogy hogyan vert át valakit, hogyan tette nevetségessé a nem túl tehetséges munkatársát, vagy játszotta át a főnökét, jobb, ha tudod, hogy az ember bár egy bizonyos kor után nehezen változik. Ha egy olyan pasi mellett akarsz élni, aki állandóan problémás részét választja az életnek, akkor tedd. Az életed jó sok balhés pillanattal lesz tele.

3.Ha már az első randin forrósodik a helyzet

Általában, ha az ember vakrandira megy, nem szokott első alkalommal ágyba bújni egy vad idegennel. Ha egy olyan partnerre akadtál, aki két mondatot nem képes beszélni anélkül, hogy ne terelné a szex felé a dolgot, akkor jó, ha tudod, hogy ha megkapja, amit akar tovább is fog állni. Ne számíts második randira!

4.Ha állandóan az órát nézi!

Minden bizonnyal nagyon unatkozik. Főleg, ha még egy váratlan hívást is kap, vagy arra hivatkozik, hogy el kellett menjen a bébiszitter, vagy be kell ugornia a munkába (este 10-kor!), akkor tudhatod, hogy nem vagytok egymás számára eléggé érdekesek.

5.Gyorsan terjednek az információk!

Ha a randi utáni este azt látod, hogy a “barátod” már egy másik lánnyal flörtöl a Facebookon, akkor tudnod kell, hogy fölösleges várnod a telefonhívását. Ne aggódj, biztosan vár rád valahol az igazi!

Hozzászólások: