ÍGY KEZELD KÓKUSZOLAJJAL A HAJAD, HOGY NE ŐSZÜLJÖN, ÉS MEGÁLLÍTSD A HULLÁSÁT

Indiai szubkontinens, Sri Lanka, Indonézia, Malajzia, Mianmar, Fülöp-szigetek és egyes részein, a karibi szigeteken termesztik a kókuszdiót bőségesen. Több millió ember használ kókuszolajat. A kókusz olaj gazdag szénhidrátokban, vitaminokban és ásványi anyagokban, amelyek jók az emberi szervezet számára. A kókuszolaj az egyik legjobb természetes orvosság az idő előtti őszülő hajra, a bőr puha, egészséges és ragyogó lesz tőle.
A hajra is használják évezredek óta, ez az olaj erősíti, táplálja és védi a hajat a korai öregedéstől, megállítja a kopaszodást, a túlzott hajhullást.

how-to-put-coconut-oil-in-your-hair-to-stop-it-from-going-gray-thinning-or-falling-out

Korpásodás elleni: 

Így használd a kókuszolajat korpásodás ellen.

Kókusz olaj közepes szénláncú zsírsavakat, laurinsavat és kaprinsaat tartalmazv, erős antivirális, antibakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal bír, így küzd a lappangó kórokozók ellen a lappangó a fejbőrön.

Nem egyik pillanatról a másikra, de a bedörzsöléssel egy hét múlva látható a hatás.

Styling:

Bármilyen kondicionáló vagy hajformázó helyett használható. Beszívódik, formázhatóvá teszi a hajat.

Hidratál:

Kókuszolaj magas nedvesség-megtartó hatású, ha ezzel kezeled a hajad, nem törik, nem szárad ki.

Haj károsodását:

Kókuszolaj gazdag laurinsavban, táplálja a haj fehérjéjét, és könnyen behatol belsejébe, ami annak köszönhető, hogy alacsony molekulatömegű. Ezt fel lehet használni a mosás vagy mosás utáni haj ápolásnál egyaránt.

Őszülés, hajhullás:

A kókuszolaj hasznos a kopaszság és szürke haj megelőzésében. Eclipta Alba levél leve és kókuszolaj keverékével dörzsöld a fejbőrt-

Hozzászólások: