PÁR MÁSODPERC ALATT VÉGE A MAGAS VÉRNYOMÁSNAK EZZEL A 3 MÓDSZERREL

SZERETNÉL OLYAN TITKOS MEGOLDÁSOKNAK A BIRTOKÁBAN LENNI, AMIVEL PÁR MÁSODPERC ALATT, VILLÁMGYORSAN CSÖKKENTHETED A MAGAS VÉRNYOMÁST? NEM SZERETNÉD A GYÓGYSZERES MEGOLDÁST, VÁLASZTANÁD INKÁBB A TERMÉSZETES UTAT? AKKOR AZ ALÁBBI 3 MÓDSZERT NEKED IS ISMERNED KELL!

1. NAPRAFORGÓMAG

Hozzávalók:

  •  1,5 liter hideg víz
  • 2 csésze hámozatlan napraforgómag

Elkészítés:

Mossuk meg alaposan a napraforgómagokat és tegyük őket egy zománcozott tálba. Öntsük rá a hideg vizet és tegyük fel forrni. Amikor elkezd forrni, csökkentsük a hőt és főzzük tovább 2 órán át.Ezután szűrjük le a folyadékot, hagyjuk kihűlni és egy csészével igyunk meg belőle a nap folyamán. A megmaradt folyadékot tároljuk hűtőszekrényben. Ez a módszer gyorsan hat. Ha rendszeresen küzdünk a magas vérnyomással, akkor nem árt elkészíteni egy ilyen “orvosságot”, amivel ha a szükség úgy kívánja, pár másodperc alatt, villámgyorsan csökkenthetjük a magas vérnyomást.

2. ECET

Ha a magas vérnyomás gyakori probléma a mindennapok folyamán, akkor szerezzünk be 6 %-os ecetet (vörösborecet,balzsamecet) és tartsunk belőle otthonunkban. Ezt a módszert csak akkor kell alkalmazni, ha a vérnyomás túl magas értéket mutat. Egy pamut törülközőre öntsünk ecetet, terítsük le a földre és mindkét lábbal, mezítláb álljunk rá. Közben ugyanilyen törülközővel dörzsölgessük a tarkónkat is. A magas vérnyomás gyorsan csökkenni fog.

onion-in-water

3. HAGYMA

A következő megoldást szintén abban az esetben kell alkalmazni, ha rendszeresen fellép a magas vérnyomás. Előre készítsük el az alábbi orvosságot: egy közepes méretű hagymát vágjuk félbe, tegyük egy pohárba, öntsünk rá hideg vizet és hagyjuk állni egyik napról a másikra. Másnap reggel éhgyomorra meg kell inni a pohár tartalmát (természetesen a hagyma kivételével) és ez védelmet biztosít a nap folyamán. Az esti órákban megismételhető a kezelés. Ha rendszeresen alkalmazzuk ezt a módszert, a vérnyomás egy idő múlva normalizálódik.

Hozzászólások: