Atyaég! 130 kilósra hízott Arnold Schwarzenegger fia – Aggódnak érte – FOTÓ

A sztárcsemete rengeteg túlsúlyt szedett fel magára.

Arnold Schwarzenegger öt gyermek büszke édesapja: lánya, a 28 éves Katherine igazi szépség, aki gyerekkönyveket ír, a 27 éves Christinából színésznő lett, a 24 éves Patrick a színészkedés mellett modellkedik, balkézről született fia, a húszéves Joseph hozzá hasonlóan testépítő akar lenni.

Másik húszéves fia, Christopher azonban nincs éppen jó formában – annyira meghízott, hogy már a rajongók is elkezdtek aggódni az egészségéért. Christopher kamaszkorától kezdve termetes volt – ki is lógott a vékony alkatú testvérei közül – azonban újabban még többet felszedett, ami már az egészségére is káros lehet. Az csak fokozza a problémát, hogy ilyen fiatalon szedett fel ekkora súlyfelesleget.

A sztár gyermekét Los Angeles-ben kapták lencsevégre, egy lezser, nyári szerelésben, azonban a rajongók nem tudták szó nélkül hagyni a külsejét. Sokan a védelmükbe vették a fiút, hiszen ő a híres szüleivel és testvéreivel ellentétben, amikor csak tudja, elkerüli a reflektorfényt, így biztosan nem szeretné, ha fotókat készítenének róla – pláne, amikor nincs éppen a legjobb formájában.

Az egészen biztos, hogy egy ekkora súlyfelesleg egyáltalán nem egészséges egy emberi lény számára, viszont az is egészen biztos, hogy Christofer dolga nem könnyű, hiszen édesapja rajongói szeme láttára kellett felnőnie, most pedig szembesülnie azzal, hogy az egész világ termetes testéről diskurál. Így nem könnyű csak magadra koncentrálni… De az is lehet, hogy ő nem is szeretne, ezt pedig mindenkinek tiszteletben kell tartania!

Hozzászólások: