NEM VÉLETLENEK A BALESETEINK, NÉZD MEG MILYEN ÜZENETET HORDOZNAK!

SPIRITUÁLIS SZEMPONTBÓL NÉZVE EGY BALESETET, AKKOR KÖVETKEZNEK BE AZ ÉLETÜNKBEN, AMIKOR NEM VAGYUNK HAJLANDÓAK ÉSZREVENNI, HOGY NEM JÓ IRÁNYBAN HALADUNK ÉS NEM ÚGY CSELEKSZÜNK, AHOGY KELLENE.

Ez a magyarázata a betegségeinknek is, amelyek mindegyike valamilyen érzelmi, lelki problémához vezethető vissza. Ha lelkileg nem vagyunk erősek, akkor bizonyos szerveink, agyunk és reakcióink nem megfelelően működnek, ezért blokkok, gátak keletkeznek, amely betegségeket, baleseteket okoz.

Egy baleset rákényszerít arra, hogy álljunk meg, lassítsunk a tempónkon, vagy kezdjük el értékelni az életünket. Biztosan hallottunk már mi is olyan esetről, amikor valakit megváltoztatott a balesete és teljesen más életet kezdett el élni utána. Nos, ezek az emberek felismerték az élet tervét, meghallották a fentiek üzenetét.

Természetesen nem képes mindenki azonnal megérteni balesete üzenetét, csak sokkal később tudják levonni a következtetéseket. Ez nem jelent problémát, a lényeg a felismerésben rejlik, abban, hogy megismerjük önmagunkat és az életünket.

jesusatanaccidentscene

LÁSSUNK NÉHÁNY BALESETET ÉS AZOK ÜZENETÉT!

Törés: Ha valamelyik testrészünket törés éri, az azt jelenti, hogy az életünkben is egy törés következik. Ennek a törésnek a folytatását mi magunk tudjuk csak befolyásolni aszerint, hogy beismerjük-e hibáinkat és változtatunk-e azokon.

Maradandó sérülés: Ha valakinek egy balesetből adódóan maradandó nyomok maradnak, az életünk végéig tartó figyelmeztetést jelent. A fentiek azt akarják, hogy valahányszor rápillantunk majd arra, jusson eszünkbe, hogy milyen életet éltünk és hogy mennyi minden változott azóta, beleértve magunkat is. Tudják, hogy hajlamosak lennénk a “visszaesésre”.

Seb helye: Ha a balesetet követően még évekig látható marad a szerzett seb helye, akkor az egy visszatekintés számunkra a hibáinkra. Azt mutatja meg, hogy mit engedtünk el a múltunkból és azok helyét mi töltötte be a szívünkben.

Más hibájából baleset: Ha valaki más hibájából szenvedünk el sérülést, balesetet, akkor az nem véletlen. Nézzük meg az illető személynek az életét, a személyiségét, a rossz szokásait, a hibáit, a tetteit, a kapcsolatait, egyszóval mindenét. Vessük össze saját magunkkal és nézzük meg mennyi hasonlóságot találunk. Arra figyelmeztetnek a fentiek, hogy mi éljünk másképp!

Halál a baleset körül: Sajnos bizonyos baleseteknél megtörténik a legrosszabb, amikor meghal mellettünk valaki. Nehéz ezt feldolgozni lelkileg,akár ismertük, akár nem az illetőt. Ha ilyen történik velünk, az egy nagy fordulat kezdete. Az a személy, aki életét veszti, elveszi a bűneinket és megváltást nyer miattunk. Az ő feladata ez volt az életben, hogy valaki életét gyökeresen megváltoztassa, szebbé tegye és megtanítsa azt a személyt értékelni az élet szépségére.

Hozzászólások: