Nagyon vicces panaszlevél a brit Aldi facebook oldaláról! Te sem bírod ki nevetés nélkül! :)

Hősünk vásárolt egy csomag csokis kekszet és miközben fogyasztotta talált benne egy kakukktojást egy simát… hajaj és innen indult a lavina 🙂

Darryl Reilly panaszlevele az Aldinak:

?Szeretnék panaszt tenni. Ma reggel felkeltem, ahogy szoktam, és lementem a lépcsőn, hogy megcsináljam a reggeli teámat. Két, önök által forgalmazott teafiltert használtam, hogy erős legyen, tettem bele egy kanál cukrot, hogy kicsit édesítsem (a cukor a Tescoból volt, de ezért nem rághatnak be rám), aztán egy csepp tejet (szintén az Aldiból), majd a szekrényből elővettem egy csomag kekszet, és 3 darabot bele akartam tenni a bögrémbe?

? és aztán jött a rémálom? BUMM! A csokoládés kekszes csomagból kijött egy keksz, amin nem volt csoki ? csak egy sima, natúr keksz volt?

1000_digestive-keksz_20150911_101538

?nem hittem a szememnek, soha nem voltam még keksz miatt ennyire kellemetlen helyzetben??

Az úriember jó ideig tanakodott, hogy megegye – e a simát, de végül nagy vívódás után, mivel nem okozott volna olyan ízhatást, mint a csokis így nem tette. De felháborodását nem titkolta: ?Ezzel tönkretették a reggeli teázásomat, úgyhogy kíváncsian várom, hogy mi lesz az önök reakciója.?

Az Aldi nagyon remekül megoldotta a választ:

Nagyon sajnálták, de nem kimondottan rémálomnak nevezték. A natúr keksz (éppúgy, mint minden hétköznapi dolog ?  például egy frissen megvetett ágy) is lehet különleges a maga nemében. Majd hősünk kapott ajándékba egy csomag kekszet, amiben csak csokis keksz volt egy grátisz cukorkával együtt 🙂

Hozzászólások: