Kipakolt a vegyész: a gyógyszerekkel ki akarják irtani az emberiséget

“Vegyész vagyok, ezért  egész nap kutatásokat végzek. Mégis azt gondolom, hogy a kifejlesztett orvosságok csak azt a célt szolgálják, hogy az idők folyamán csökkenjen a népesség” – mondja Shane Ellison.

A tudós arra is figyelmeztet, hogy a gyógyszergyártók közleményeiből pontosan világossá válik, hogy ezek a cégek csak orvosságokat fejlesztenek ki, de nem acélból, hogy a beteg embereket meggyógyítsák.

Ellison azt mondja, a gyógyszeripar világszerte egy óriási üzletág, ezért tagjai mindent megtesznek azért, hogy a betegek évről-évre egyre több orvosságokat vegyenek, és akár még új betegségeket is kiagyalnak, csakhogy legyen amire kikutassák ezeket a gyógyszereket. A leginkább a pszichés problémák gyógyítására felírt gyógyszeres kezelések az aggasztóak, hiszen nem létezik valódi bizonyíték arra, hogy ezek elmulasztanak bármit, és ezt a szakemberek is tudják jól, mégis marokszámra írják fel az antidepresszánsokat, nyugtatókat, élénkítőket.

Ezeket a gyógyszereket szinte mindig tutira el tudják adni, mivel a gyártók a legjobb és legagyafúrtabb reklámügynökségekkel dolgoznak össze, így a siker szinte mindig eljön. És súlyos pénzekkel vesznek igazi orvosokat, kutatókat is, akik elmesélik, hogy miért érdemes megveni a legújabb szereket.

Évente 125 ezer ember hal meg a háziorvosok által elrendelt gyógyszerek miatt. A gyógyszeripar továbbra is a marketingre költi a legtöbb pénzt, és nem arra, hogy a valódi betegségeket megfékezze.

Ezért legközelebb ha ki kell váltanunk a receptet, ami például Prozac gyógyszert tartalmaz, gondoljuk meg kétszer is, hogy vajon a mi egészségünket szolgálja-e a készítmény, vagy más zsebét gazdagítjuk megvásárlásával.

Hozzászólások: