A menekültáradat valódi célja egy globális, európai járvány?

Nem szívesen példálózunk Nemere Istvánnal érthető okoknál fogva, de Nemerének a nyolcvanas évek legelején volt egy témába vágó, fantasztikus regénye. Miszerint az Egyesült Államok készakarva fertőz meg nagyvárosokat Európában, hogy destabilizálja a térséget. Nos, tudhatjuk, ma még fantázia, holnap már valóság.

Ahogy korábban jeleztük, Európa méretű járvány törhet ki a bevándorlók miatt, ami kegyelmet nem ismerve tizedelheti meg az európai összlakosságot. A halálos kórság fenyegető rémképe itt lebeg felettünk, a kormányok tehetetlensége, humanista csapdában való fetrengése, emberi jogok hazugságának béklyója tovább nehezíti a sürgős megoldásra váró inváziót.

A Csongrád Megyei Kormányhivatal szerint járványügyi teendő nincs, de óva inti a megyében élő lakosságot attól, hogy felszedjék a menekültek hátrahagyott holmijait. Rüh- és tetűveszélyt említenek, ami ? legyünk őszinték ? semmiség ahhoz képest, ami valójában fenyegeti az európai embereket. A Belügyminisztérium milliós támogatást különített el a probléma kezelésére, de ez sajnos csak részmegoldásként könyvelhető el.

A térséget megrohamozó migránsok olyan betegségeket hordoznak, melyekkel szemben az európai népek nem rendelkeznek immunitással. Halálos kimenetelű, tömeges megbetegedések jelentkezhetnek a malária, sárgaláz, ebola, kolera, AIDS, hepatitis A, leismaniasis, hastífusz, filariasis és egyéb vírusok elterjedésének nyomán.

afrika-vírus

Senki sem tudhatja, miféle undorító kórságokat hoznak be az ellenőrizetlen idegenek

Józan és elismert orvosok jelentésére alapozzuk eme, egyáltalán nem a hisztériakeltés okán megfogalmazott sorainkat. Olyan országokból, kontinensekről érkeznek hozzánk migránsok, ahol az eltérő éghajlati öv, higiénés szokások és egyéb tényezők az ottani embereket sokkal ellenállóbbá tették az európai embereknél. Ezek élvezhetnek ugyan immunitást az adott vírussal szemben, de lehetnek annak hordozói is. Szélsőséges esetben pedig karanténba való vírusgazdák. Elég néhány azonosítatlan és regisztrálatlan beteg, hogy katasztrófát okozzon. Felkészültek Európa kormányai egy esetleges járvány elharapózásának megfékezésére? Az anyagi feltételeit biztosították?

Az Egyesült Államok hadseregének kelet-európai terjeszkedése egyértelmű üzenete az, hogy a jenkik, Oroszország ellen akár erőszakos fellépéseket is kilátásba helyezhetnek, melynek előfeltétele egy gyenge és impotens Európa. Ezért nem elképzelhetetlen, hogy készakarva szorgalmazzák a biológiai hadviselés formáját, mely anarchiát és káoszt eredményez a fehér kontinensen. Ennek pedig fontos szereplői a migránsok, azok a népek, melyekre Európának semmiféle szüksége nincs. Olyan primitív lények, amelyek lényegüknél fogva csak a rombolásra és züllesztésre teremtettek.

betegség

Szigorú vizsgálatra van szükség!

Ezért a Magyar Nemzeti Arcvonal álláspontja az, hogy a menekülteket a legnagyobb szigorral kell kezelni, vissza kell fordítani a határainkról. A meglévő színesbőrűek letelepedési kérelmét pedig azonnal felül kell vizsgálni, és ha a legkisebb kockázat is fennáll, gyorsított eljárással ki kell utasítani őket az országból. Ezek az óvintézkedések a magyar nép érdekeit szolgálják. Nem gyűlölet és hátrányos megkülönböztetés! Elengedhetetlenek biztonsági szempontból.

Hozzászólások:

11 thoughts on “A menekültáradat valódi célja egy globális, európai járvány?”

Comments are closed.