Megszülte a gyereket, és utána még 87 napig terhes volt! Hihetetlen történet!

Irin Maria Jones-Elliot és férje Chris Eliot a 13 éves Olivia és a 11 éves Jack szülei. Amikor Chris megtudja, hogy felesége megint terhes, újra és újra elismétli: ?Ezek ikrek lesznek, öröklődik a családomban.?

gyermek

Maria nem hiszi, de amikor elmegy egy szűrésre, Chrisnek lesz igaza. Az első néhány hónap nehézség nélkül telt. De egy nap a munkahelyen Maria hirtelen úgy érzi, kényelmetlenül érzi magát. Elvezet a klinikára, ahol hirtelen elszakad a magzatburok. Ő pánikba esik. És ekkor egyik baba, Amy június 1-én a világra jön. Azonnal bekerül az inkubátorba, mert ő négy hónappal idő előtt jött, súlya kevesebb, mint fél kiló, és küzd az életéért. De az ikertestvére még az anyaméhben a folytatja a harcot. Az orvosok azt mondják, az esély a túlélésre 40 százalék, és kísérletet tesznek, hogy megindítsák másodszor a szülést.  De ez nem segít: a baba Maria hasában csak nem született meg. Az orvosok úgy döntenek, a természetre bízzák.

A következő napok és hónapok idegtépőek, mert Amy még mindig harcol az inkubátorban-

De megtörténik a csoda: Augusztus 27, 2012-ben a 36. terhességi héten 87 nappal később, mint a nővére, Katie is a világra jön. Bekerültek a Guinness Rekordok Könyvébe, mert még soha ikrek születtek ennyi idő különbséggel. A kezdeti nehézségek ellenére Amy és Katie már egészséges kisgyermekek. Ez a jelenség csak akkor lehetséges, amikor az ikrek kétpetéjűek, és az egyik magzatburok sértetlen marad.

Hozzászólások:

One thought on “Megszülte a gyereket, és utána még 87 napig terhes volt! Hihetetlen történet!”

Comments are closed.