MEGÉRKEZETT! A Valentin-napi horoszkópod megmondja mi vár rád hamarosan a szerelem terén!

Ahelyett, hogy idén újra a kliséknek élnél Valentin-napon, ideje valami újat kipróbálni. Ha nincs jobb ötleted, mint egy romantikus vacsora a helyi étteremben, akkor olvass tovább.Talán a csillagjegyed sokkal izgalmasabb tippekkel is tud szolgálni számodra. Lássuk, milyen az ideális Valentin-nap számodra 2023-ban.

Kos

A február 5-ei telihold biztosított róla, hogy fülig belebolondulj kedvesedbe, ha új a kapcsolat vagy eddig még ne lettél volna oda érte olyannyira. Használd ki a romantikus hangulatodat és írj neki egy szívhez szóló levelet, amelyben kifejezd felé háládat mindazért, amivel örömet okoz neked az életben.

Bika

A párod mindenben támogat és segít téged, hogy a lehető legjobban kiteljesedhess. Mivel szereted a hasznos időtöltést, ezért egy szabaduló szoba például tökéletes program lenne a kedveseddel, ahol új emlékeket szerezhetnétek.

Ikrek

Idén már nem éred be, csakis a legjobbal. Egy olyan párral, akinek komolyak a szándékai, és akire lehet építeni. Miért ne mennél el egy színházba vagy bármilyen élő előadásra? Ez lenne számodra a legértékesebb program, amit a potenciális jelölttel együtt élvezhetnél.

Rák

A legkellemesebb program most egy otthoni filmnézés, ahol szabadjára engedheted könnyeidet, nevetésedet. Ez ne egy szokványos filmnézés legyen. Kapcsoljátok ki a telefonokat, húzzátok be a függönyt, zárjátok ki a külvilágot.

Oroszlán

Nem elégszel meg olyan programmal, amiben nincs izgalom. Miért ne lehetne érdekesen romantikázni, igaz? Menjetek el egy trambulin parkba, síelni vagy túrázni egyet a kedveseddel egy olyan helyre, ahová mindig is szerettél volna eljutni, de eddig még nem sikerült.

Szűz

Szűzként nagyon szeretsz elveszni a részletekben és kifinomult érzékekre épülő programokon részt venni. Egy borkóstolás igazán ideális program lehet a pároddal. Menjetek el egy hozzátok közel eső borpincébe vagy egy olyan étterembe, ahol ilyen eseményt szerveznek.

Mérleg

Mivel eléggé elhavazott vagy munkával és tennivalókkal, ezért számodra már az is nagy szó, ha kedveseddel kettesben és nyugalomban tölthetsz el egy estét. Ha csak ültök a nappaliban, halk zenével és egy pohár bor mellett beszélgettek, úgy érzed, tiéd a világ.

Skorpió

Olyan típus vagy, aki képes elbűvölni mindenkit. Éppen ezért van veled a párod is. Idén miért nem próbáltok egy dupla randit. Jöjjetek össze valamelyik barátotokkal és szervezettek közös programot, ahol megoszthatjátok a jó hangulatot egymással. Akár egy társasjátékozós estét is tarthattok.

Nyilas

Nem biztos, hogy egy csendes Valentin napra vágysz, sokkal inkább valami pezsdítőn vennél részt a kedveseddel. Ez lehet egy jó koncert vagy egy stand up comedy előadás is. A lényeg, hogy jól szórakozzatok együtt. Hogy mit hoz az este később, azt írja a spontaneitás.

Bak

Habár te egészen jóban vagy a közhelyekkel, ha idén is étteremben szeretnéd ünnepelni a Valentint a szerelmeddel, most válasszatok valami elegánsabb helyet, ahová amúgy soha nem mennétek el. Próbáljatok ki olyan konyhát, amit eddig még soha vagy menjetek el abba az étterembe, amire azt szoktátok mondani, hogy “ezt sosem engedhetnénk meg magunknak”.

Vízöntő

Ez az év a befelé tekintés éve lesz számodra és éppen ezért olyan programra vágysz, amelynek hatására még többet fedezhetsz fel magadból és a világból egy magasabb szinten. Menjetek el egy olyan helyre, ahol csodálatos a kilátás és ahol nagyot lehet sétálni, miközben meg tudjátok osztani egymással gondolataitokat.

Halak

Mindketten nagyra értékelitek egymást a pároddal, ezért ennek kifejezésére mi sem lenne jobb, mint egy páros kényeztetésen részt venni közösen. Menjetek el egy wellness hotelbe hétvégére vagy egy páros masszázzsal egybekötött fürdőzésre. Lazuljatok el.

Hozzászólások: