Megcsal a párod? 9 árulkodó jel

Arra gyanakodsz, hogy titkos viszonyt folytat a szerelmed? Vannak olyan árulkodó jelek, amelyek utalhatnak erre, azonban végső következtetést levonni ezek alapján nem érdemes. Ha ezekből többet is tapasztalsz, nem feltétlenül jelenti, hogy megcsal a párod. Légy résen, de ne támadd le nyomós indok nélkül, hiszen egy ilyen alaptalan vád akár végzetes is lehet a párkapcsolatotokra nézve. Ha biztos vagy benne, hogy valami nem stimmel, akkor itt az ideje egy komoly beszélgetésnek.

megcsalas2_n

1. Új baráti kör

Új társaságba jár, de téged sosem visz magával, sőt, nem is igazán mesél az ottani barátairól, új ismeretségekről? Talán a kiszemeltje is ott van olyankor, ezért nem akarja, hogy a közelébe kerülj és bármit is kiszagolj a vonzalomból.

2. Titokzatos magatartás

Ha azt vetted észre, hogy mostanában furcsán viselkedik, mintha valamit rejtegetne, akkor érdemes erre odafigyelni. Sosem hagyja őrizetlenül  a mobilját, ismeretlen számról hívják, túl sokat lóg a facebookon, egyre többször elhúzódik a munkaidő? ha ez eddig nem volt megszokott, akkor elég gyanús.

3. Alaptalan viták

Egyszerű kérdésekre is ingerülten reagál, felhúzza magát azon, ha megkérdezed, hogy mikor ér ma haza? Mindenbe beleköt, egyszerűen keresi az alkalmat, hogy vitát szítson, hogy aztán sértődötten távozhasson. Ezzel is a lelkiismeretét próbálja nyugtatni, méghozzá úgy, hogy a nyakadba varr kitalált indokokat, amelyek alapján az ő kihágása megbocsáthatónak tekinthető. Az ilyen helyzetekben rögtön érezhető, ha valaki van a háttérben, ne hagyd figyelmen kívül.

4. Hirtelen változások

Ha valakivel viszonyt folytat, akarva-akaratlanul is átvesz néhány új tulajdonságot, szokást a ?másik életéből? is. Új frizura, menő ruhák, eddig még sosem hallott zenék? talán a másik nőnek akar ennyire hízelegni ezekkel? A megváltozott napi rutin, új szokások mind erre utalhatnak.

5. Zárkózottság

Érezhetően eltávolodott tőled, már nem érzed a bizsergést, azt a bizonyos kapcsot kettőtök között, amit eddig a szerelmetek alapjának tekintettél? Alig beszélgettek, érzéketlen, hidegen és tartózkodóan viselkedik veled. Nem csak fizikailag, de lelkileg is távolinak érzed, és a hirtelen hangulatváltozásai csak erősítik a kétségeidet? Talán ő már régen továbblépett valaki mással.

6. Túlságosan kedves

A zárkózottság ellentéteként akár az is előfordulhat, hogy szokatlanul kedves hozzád, hízeleg és ajándékokkal halmoz el. Ha ez nem vall rá, akkor gyanakodhatsz arra, hogy csak a lelkiismeretét próbálja csillapítani ezekkel a gesztusokkal. A bűntudata miatt olyan romantikus lépésekre is elszánhatja magát, amikre eddig sosem.

7. Változás a hálószobában

Nem feltétlen a szex hiánya, a kedvtelenség lehet gyanús, a megváltozott szokások is árulkodóak. Mostanában olyasmiket akar kipróbálni amit eddig soha? Vagy úgy érzed, hogy az eddigi szenvedélyes együttléteket felváltotta az érzelmek nélküli, üres szex? Valami biztosan van ennek hátterében.

9. Egyértelmű jelek

Már nem mondja, hogy szeret téged, sosem bókol, szívesebben van a barátaival, mint veled. Ebből még nem tudhatod biztosra, de ha kétértelmű üzenetet találsz nála, árulkodó rúzsfolt virít az ingén, vagy ismeretlen illatot érzel rajta, sőt, egyértelmű bizonyítékod van a félrelépésre? Akkor itt az ideje, hogy kész tények elé állítsd.

Ha szerinted is gyanúsak ezek a jelek, akkor nyomj egy lájkot és oszd meg a cikket másokkal is!

Hozzászólások: