Jelentősen későbbre kerülnek a napi és heti sorozatok az RTL Klubon

Április 13-án visszatér a tavalyi év egyik legsikeresebb új műsora, A Konyhafőnök. A produkció minden hétköznap műsoron lesz, így felborul az RTL Klub január óta változatlan műsorstruktúrája.

A tévéadó egyik délutáni telenovellája, A szerelem foglyai 13-ától kezdve dupla olyan hosszúsággal jelentkezik. Lekerül a képernyőről a Dr. Tóth, mely legkorábban csak ősszel térhet vissza. Helyére a főműsoridőből átpakolják a Fókuszt, mely hétköznaponként 17:25-kor kezdődik majd. A Híradó lesz az egyetlen, ami a helyén marad és továbbra is 18:00-kor indul el. A Konyhafőnök 18:55-kor folytatódik, mely jóval hosszabb lesz, mint az előbb említett magazin, így minden utána következő műsor későbbre kerül.

baratok_kozt_2015_kesobbi_idopont

Az Éjjel-Nappal Budapest időpontja közel egy órával tolódik hátrébb, 19:20-ról, 20:15-re kerül. A változás azonban jobban fájhat aBarátok közt nézőinek, mert a sorozat több mint fél év után ismét 21 óra utánra kerül. A csatorna 50 perccel pakolja hátrébb a szériát, így 20:40 helyett csupán 21:30-kor indul majd.

A külföldi sorozatok sem maradnak ki a változásból és 45 perccel kerülnek hátrébb. 21:20 helyett 22:05-kor indul majd a Dr. CsontA mentalista, a Szulejmán, a CSI: Miami helyszínelők és a péntek esti filmek is. Továbbá az összes késő esti és éjszakai tartalom is nagyjából 40 perccel később kezdődik 13-ától.

Hozzászólások:

6 thoughts on “Jelentősen későbbre kerülnek a napi és heti sorozatok az RTL Klubon”

Comments are closed.