Leleplezzük a pasidat! 9 dolog, amit próbál eltitkolni előled

Ne gondolj hatalmas dolgokra, vagy olyanokra, amelyekkel megbánthat téged, inkább nevezzük ezeket kegyes hazugságoknak. Most jól figyelj, mert a következő dolgokat biztosan sosem fogod hallani a pasid szájából:

1. ?Időnként megnézek más nőket is?

Ugyan már? Most őszintén, ez meglep téged? Hűséget fogadott a párod, és nem vakságot. A baj ott kezdődik, ha téged ezzel kellemetlen helyzetbe hoz, és szinte csorgatja a nyálát a másik nőre. Azonban azzal egyáltalán nincsen gond azzal, ha egy nagyobb dekoltázsú, vagy éppen egy rövid szoknyában magát illegető hölgyet megnéz. A pasiknál ez egyfajta ösztön, ettől még hidd el, ugyanúgy érted rajong.

2. ?Én is lenyomozlak ám?

Mielőtt a dolgok kezdenének komolyra fordulni kettőtök között, a pasid is lecsekkol és követi minden lépésedet például a Facebookon vagy az Instagramon.

3. ?Nézek felnőtt filmet?

Igen, még akkor is, ha párkapcsolatban vagytok. Nem gyakran, de olykor él vele. De ne aggódj, ez nem azért van, mert a hálószobában nem kapja meg tőled azt, amit szeretne. Ezen ne akadj ki, de tényleg!

4. ?Szeretem, amikor csajos estét tartasz?

A pasid is szereti, ha olykor egyedül maradhat legalább egy éjszakára, mert megint úgy viselkedhet, mint agglegény korában. Miközben te éppen a barátnőiddel borozol valahol, ő a barátaival videó játékokat játszik, akciófilmeket néz, és olyan zenét hallgat, ami az egyetemista éveire emlékezteti. Egy kis egymástól távol töltött idő pedig sosem rossz.

5. ?Kiráz a hideg a lefolyóban lévő hajtól?

Próbál úgy viselkedni, mintha minden okés lenne, mert tudja, hogy ő is elég piszkot hagy maga után, de ettől totál kiborul.

95

6. ?Utálom, ha más pasi megnéz?

Észreveszi, amikor a többi srác végig mér téged, és megmoccan benne valami. Egyfelől büszkeség ? milyen jó nőm van ?, másrészt féltékenység, amely kiváltja belőlük az igazi macsó férfit minden egyes ilyen alkalommal.

7. ?Szeretem, ha bókolsz?

Nem csak neked esik jól a kedves szó? Valami ilyesmit szeretne hallani: ?Drágám, ma milyen jól nézel ki!?, vagy ?Milyen jól áll az az ing!?, esetleg ?Olyan finom az illatod!

8. ?Ideges voltam az első együttlétünk előtt?

Persze játszotta a nyugodt, kiegyensúlyozott férfit, de mélyen magában azt gondolta: ?Ez a lány annyira fantasztikus, nem lehet vége korán sem, de sokáig sem szabad húznom, mert akkor azt gondolja nem akarom igazán? Szeretném, ha felejthetetlen lenne az esténk?

9. ?Néha nekem sincs hozzá kedvem?

 Hidd el! A pasid sem mindig akarja. Néha, ő is lehet fáradt, vagy feszült.

De belemegy a dologba, ha te éppen hangulatban vagy. Tehát, ha az ő teljesítménye időnként nem kimagasló, akkor a fáradtság lehet az oka, és az, hogy nem akar csalódást okozni neked.

Hozzászólások: