Ilyen bugyikra buknak a pasik

A nők egyik legjobb fegyvere a csábításra, a fehér nemü. Cikkünkből megtudhatod, hogy milyen bugyi láttán fog elájulni a pasi. Tulajdonképpen minden bugyira buknak, a bugyi tulajdonképpen csak csomagolás, mintha egy ajándékot csomagolnál be a párodnak.

A történelem során már a 15. Században próbálkoztak a szabók különleges darabok megalkotásával, de ilyesmit viselni az akkori felfogás szerint nem volt illő. A közmegegyezés szerint bármilyen alsóruhát csak a beteges vén dámák, illetve a kokottok viselhettek, az az asszony, aki az erkölcseire vigyázott nem tűrt meg semmiféle alsóneműt a legszentebb területen. Kijelenthető az a tény, hogy akkoriban csak a kislányok viseltek buggyos fehérneműeket, azt is azért mert az akkori divat szerint a női drótvázas szoknya volt elterjedt és abban ha előrehajoltak könnyen kilátszódtak a nemes dolgaik.  Ezért kellet valami, ami elfedi azt, így született a bugyi.

hirmagazin_2015-09-28_064831

Itt kezdődött meg a változás kora, a pamut elterjedésén túl a szoknyák is elkezdtek rövidülni, ennek eredménye, a szexuális forradalom volt mely miatt megszülettek a most használatos aprócska kis izgató fehérneműk.

Nézzük a franciákat. A francia bugyik megjelenésekor nem voltak a legkényelmesebbek és sokat is takartak, bár már akkoriban is a perverzebb szabók próbáltak alakítani rajta. Általában nem a legfiatalabbak hordják ma is a francia bugyikat, hanem az érettebb nők akikben van még szexualitás és le akarják nyűgözni a párjukat valamivel.

A tanga, nem is tagadhatnák a férfiak, hogy a tanga jelenti számukra a csúcsot, ez a kedvencük. Tudni kell a tangáról, hogy eredeti szerepe nem a női testre lett tervezve, hanem férfiaknak lett szánva. A tangát tudni kell viselni és nem minden alkatra lehet ráerőszakolni a viseletét, általában azt mondák, hogy a kis popsin mutat a legjobban, de sokan cáfolják ezt és állítják, hogy az alma és körte alakokon is jól mutat, ahogy a többin is. Mi nem akarunk konklúziót levonni, mindenki eldönti, hogy ő hogyan is szereti látni a tangát, a legtöbben persze közelebbről akarják nézni mikor, kibontják az ajándékot, de ez már mindenkinek a magánügye.

Eljutottunk az egyszerű bugyikig is, ezek azt a benyomást keltik, hogy nem vágyunk semmiféle szexuális kapcsolatra. Persze vannak az egyszerű bugyiknak is nagyon mutatós példáik, amikre nincsenek, szavak egyszerűen csak bejön a pasiknak és kész. A szeretetet jelzi a párod felé, hogy nem csak az kell már, hanem komoly szándékaid is vannak. Ha egy nő párja előtt rendes kényelmes alsót visel, akkor bizony minden rendben van és nem kell tartani semmitől. Nem biztos, hogy lesz az este folyamán valamilyen tornamutatvány, de a lényeg, hogy szereti a párját.

hirmagazin_2015-09-28_064841

Eredeti kérdésünkre visszakanyarodva a férfiak megosztottak a témában. Nem lehet pontosan kijelenteni, hogy milyen bugyit is tartanak a legjobbnak. Persze a tanga a legtöbbeknél viszi az első helyett, de számukra az is fontos, hogy kit is találnak a tanga körül. És itt újra az a kérdés vetődik fel, hogy milyen alkatra buknak a pasik és kiknek áll jól a tanga, kiknek a franciabugyi, kiknek a normál bugyi. Valójában ezeket a kérdéseket nem lehet konkrétan megválaszolni, mert a férfiak nem egyfajta testalkatot részesítenek előnyben. Az a tanácsunk, hogy próbáljátok ki mindet és meglátjátok párotok reakcióját. Amelyik láttán teljes extázisba esik az lesz a befutó.

A mai divat mindig változtat valamit a bugyik viseletén is, olyan nagy a választék, hogy tulajdonképpen minden fajta bugyira meg tudjuk találni a mi ízlésünkre valót. Nem árt, ha minden féléből van egy két szép darabunk és néha meglepjük párunkat egy kis bemutatóval.

Hozzászólások: