Milyen az első közös képetek? Ezt árulja el a kapcsolatotokról!

Egy kis képelemzéssel még egy friss kapcsolatról is nagyon sok mindent kideríthetsz

Egy kapcsolat elején rengeteg olyan lényeges dolog történik, ami alapján jobban megismerheted a másikat, és sok mindent leszűrhetsz az érzelmeiről is. Az egyik ilyen mérföldkő az első közös kép elkészítése, és talán nem is gondolnád, de ezt tanulmányozva még azt is megtudhatod, milyen is a kapcsolatotok valójában. Válaszd ki a listából a ti fotótok típusát, és olvasd el, mit jelent!

kozos_kep_mosoly

  1. Az egyik leggyakoribb képtípus a csókos fotó, ami azt jelenti, hogy valóban odavagytok egymásért, és ezt a világgal is tudatni akarjátok ? főleg, ha meg is osztjátok a fényképet.
  2. A másik jellemző fotó a kamerába mosolygós, amelyen összebújva néztek a lencsébe. Ha ilyen az első közös képetek, egyenrangú felek vagytok, és mindketten pontosan ugyanannyit tesztek a kapcsolatba.
  3. A beállított, nagy műgonddal megkomponált fotók némi felszínességet sejtetnek, talán mindent tökéletesnek akartok mutatni, pedig valójában van még mit csiszolni a viszonyotokon.
  4. Ha a fotó nem az arcotokat, hanem valamelyik testrészeteket ábrázolja, például a lábatokat vagy a kezeteket, az arról árulkodik, hogy még nagyon az elején jártok a dolognak, a kapcsolatotok kezdeti, kialakuló fázisban van, és bármi lehet belőle.
  5. Egymás szemébe néztek a képen? Ha ez egy spontán fotó, ami úgy készült, hogy egy harmadik fél elkapta a pillanatot, az szuper hír, mert mély érzelmekről, valódi kötelékről árulkodik. Ha megterveztétek a beállítást, akkor is van okotok bizakodni, mert igyekeztek elmélyíteni a viszonyotokat.
  6. Ha valamelyikőtök puszit ad a másiknak a képen, rögtön kiderül, ki a domináns fél a kapcsolatban: általában az, aki a csókot kapja.
Hozzászólások: