Hogy kell boldoggá tenni egy feleséget 5 perc alatt?

A következőkben 5 darab házassági jótanács lesz bemutatva, ami segíthet a párkapcsolat megerősítésében, hozzájárulhat a boldogság megőrzéséhez.
1. Mikor hazaértünk, kérdezzük meg: Miben segíthetek? És az elkövetkezendő 5 percben tegyük azt, amit kér tőlünk. Terítsünk meg, vegyük elő a tányérokat, vagy tegyük tisztába a gyereket. Ennyi idő elég ahhoz, hogy a feleség érezze, hogy a férje kitart mellette, segít, elkötelezett és vállalja a felelőséget. Ez boldogságot okoz neki.
2. Mondjuk el a feleségünknek, hogy nagyra értékeljük azt, amit csinál. Elég 5 perc erre, és máris boldogabbnak, elégedettebbnek érzi magát. Ennyi idő alatt egy nő napját valóban boldogabbá lehet tenni, beszélni kell hozzá, dicsérni, hogy érezze azt, hogy szeretik, megbecsülik őt.
3. Írjunk egy szerelmes e-mailt, amelyben őszintén megvalljuk, hogy miként érzünk iránta. Ehhez is bőven elég 5 perc, pár szép, kedves mondat helyre teszi a nő önbizalmát. A nők nagyon értékelik, és imádják ezt, a szívük ilyenkor hevesebben ver, akár könnyekig is meghatódnak.
4. Lepjük meg valami kis figyelmességgel. A nők, és persze a feleségek is nagyon szeretnek ajándékokat kapni. A legtöbben személyre szóló meglepetéseknek örülnek, a lényeg a figyelmesség, hogy érezzék azt, hogy fontosak.
5. A nőket az érzelmeik mentén lehet elcsábítani. Ha 5 percig folyamatosan udvarolnak nekik, őszintén elmondják, hogy mennyire szépek és kívánatosak, csodálatos estét tölthetnek együtt a házastársak.
Hozzászólások: